ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 26 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου καθώς η παρέα τους σε ευχαριστεί ιδιαίτερα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και μπορεί να υπάρξουν αντιδικίες χωρίς επί της ουσίας λόγο.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν άμεσα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιδικίες με πρόσωπα που εμπλέκονται στις συναλλαγές σου δημιουργώντας προβλήματα στις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και θέλεις να ασχοληθείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα και πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο αυξάνει τη νευρικότητα και μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές και απότομες συμπεριφορές.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι σε καθημερινά ζητήματα και σε εργασιακές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν πιεστικό πρόγραμμα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά λόγω νευρικότητας, προσοχή γιατί οι κόντρες είναι πιθανές.

Λέων

Λέων, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με αυτά που απολαμβάνεις και σου φτιάχνουν τη διάθεση. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο σε ωθεί στην αδιαλλαξία και τη νευρικότητα δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά μου με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στο ζώδιό σου αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιδράσεις σπασμωδικά σε συζητήσεις με γυναικεία πρόσωπα.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον που σε γεμίζουν χαρά. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει, οι αντιδικίες είναι πολύ πιθανές.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να του δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια πρόβλημα συνεννόησης με πρόσωπα που εμπλέκονται στις οικονομικές υποθέσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα καθώς νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου, είναι απαραίτητο να είσαι προσεκτικός.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλειστείς στον εαυτό σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο σε οδηγεί σε σπασμωδικές συμπεριφορές και απότομες εκφράσεις που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα πού μπορείς να εκφράσεις με ευκολία τα συναισθήματά σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο δημιουργεί αναστάτωση λόγω της καχυποψίας που σε διακατέχει.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στην Παρθένο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τις διαφωνίες που υπάρχουν σε σχέση με συνεργάτες κάτι που θα προκαλέσει νευρικότητα.

Διάβασε αναλυτικά ολόκληρες τις προβλέψεις