ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα,25 Απριλίου;

Κριός

Έχεις έντονο εκνευρισμό και λες σκληρές αλήθειες σε όσους είναι κοντά σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση σε όλους τους τομείς, αν δεν θες να χάσεις αυτά που έχεις.

Ταύρος

Επιστρέφουν άτομα από το παρελθόν αλλά δεν είναι για καλό. Κάνε focus στο ταίρι σου. Σήμερα μπορείς να διεκδικήσεις τα οικονομικά που σου αξίζουν.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ξέρεις τι θέλεις και βγαίνεις από την εσωστρέφεια. Μην συγκρούεσαι στη δουλειά. Προτίμησε την ομαδικότητα.

Καρκίνος

Σε έχουν πιάσει οι κλασικές ευαισθησίες σου και απομακρύνεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα. Το ταίρι σου πάντως είναι εκεί για να σε στηρίξει.

Λέων

Στρέφεσαι στους φίλους σου για στήριξη αλλά μάλλον υπάρχει ένταση με τον σύντροφό σου. Τώρα μπορεί να θέσεις γερές βάσεις στα επαγγελματικά σου.

Παρθένος

Νιώθεις καχυποψία και αυτό θα προκαλέσεις μεγάλες συγκρούσεις. Μην ασχοληθείς ακόμα με σοβαρά οικονομικά θέματα, αλλά ούτε και με συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σου.

Ζυγός

Γίνεσαι εριστική με το ταίρι σου αλλά νιώθεις καλύτερα με την οικογένεια και τους φίλους σου. Απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις στη δουλειά.

Σκορπιός

Κλείνεσαι στον εαυτό σου και παρατηρείς τους άλλους. Οι εμμονές θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σου. Λειτούργησε διαισθητικά σε θέματα δουλειάς.

Τοξότης

Σκέψου πιο λογικά και διεκδίκησε με ψυχραιμία αυτά που χρειάζεσαι από το ταίρι σου. Ξεκινούν συνεργασίες που θα σου κάνουν καλό και θα σε ωφελήσουν.

Αιγόκερως

Κυριαρχεί η ένταση και ίσως καταλήξεις να πληγώσεις αυτούς που αγαπάς. Μην επιτρέπεις στο άγχος τη δουλειάς να χαλάσει τη διάθεσή σου.

Υδροχόος

Έχεις πολύ καλή διάθεση και θέτεις τις βάσεις για να κάνεις τη σχέση σου πιο γερή. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες. Καλύτερα να τις αφήσεις για λίγο αργότερα.

Ιχθύς

Κάνε διάλογο με την οικογένεια και τον σύντροφό σου και μην πεισμώνεις. Το ίδιο ισχύει και για την επίλυση οικονομικών θεμάτων.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις