ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 25 Μαρτίου;

Κριός

Έχεις Σελήνη στο ζώδιό σου κι αυτό σημαίνει πως επικεντρώνεσαι σε σένα. Προσπάθησε όμως να μην εκδηλώνεσαι με επιθετικότητα γιατί σε βλέπω να τσακώνεσαι μέρα- νύχτα.

Ταύρος

Δες τη θετική πλευρά της ζωής. Ματιές στο παρελθόν δεν βοηθούν καθόλου. Διώξε τη μοναχικότητα με τέχνη και μουσική.

Δίδυμοι

Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά επικοινωνιακά με φίλους. Τους μιλάς και τους εκφράζεις σκέψεις και ιδέες. Η μοναδική σου ανησυχία μέσα στη μέρα, τα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Με απαισιοδοξία Καρκίνε μου, δεν πάμε πουθενά. Πάρε ψυχολογικές ανάσες, δες τα πράγματα θετικά. Απόφυγε να συγκρουστείς με άτομα που θα σε κερδίσουν.

Λέων

Η Σελήνη στον Κριό σε οπλίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Πιάσε το τηλέφωνο και μίλα με όσους σου φτιάχνουν το κέφι. Νιώθεις δύναμη ν’ αντιμετωπίσεις τα πάντα σήμερα.

Παρθένος

Με την καχυποψία δεν πάμε πουθενά Παρθένε μου. Βάλε στην άκρη ανασφάλειες και φόβους που θα επηρεάσουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα προσωπικά σου.

Ζυγός

Ζυγός όνομα και πράγμα σήμερα, αφού η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα, κάνει μπαμ. Εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις, ποτέ δεν έχασες από αυτό.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οσμίζομαι άγχος στην ατμόσφαιρα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορτιστείς και να πέσεις ψυχολογικά, είναι σίγουρο ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα. Το ‘χεις, μην το ξεχνάς. Η δουλειά από αύριο.

 

Τοξότης

Έντονη δημιουργικότητα σε διακατέχει, σε σημείο που δεν ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς. Κάν’ την σύμμαχό σου και βρες τις διεξόδους να λειτουργήσεις. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις προβλήματα με μία ευκολία παραπάνω.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, σήμερα κάνεις focus στην οικογένεια. Απόλαυσε μαζί τους τον χρόνο που στερούσουν τόσο καιρό. Η κυκλοθυμία σου περιμένει στη γωνία, μην της κάνεις τη χάρη.

Υδροχόος

Ο στενός σου περίγυρος έχει πρόσωπα διατεθειμένα να σ’ ακούσουν Υδροχόε μου. Στα επαγγελματικά μην περιμένεις άμεσες εξελίξεις, οπότε καλό θα ήταν να συγκρατήσεις τα όποια νεύρα.

Ιχθύς

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης που νιώθεις δεν είναι καλός σύμβουλος. Αντί να σε κινούν οι ανασφάλειές σου, βάλε μπρος σήμερα προς άλλη κατεύθυνση. Οφείλεις να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου πολλά και να φροντίσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις