ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Αυγούστου;

Κριός

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες και να βρεις την αισιοδοξία σου.

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει δυσάρεστα παρασκηνιακές διεργασίες στις οποίες θα αντιδράσεις με απόλυτο τρόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό  της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και δημιουργεί μοναδικές προϋποθέσεις διασκέδασης με το πρόσωπο που αγαπάς.

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει αντιδικίες με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθάει να εκφράσεις οικονομικές απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να ικανοποιηθούν.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και αυξάνει κατακόρυφα την ένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον δημιουργώντας κόντρες με τους ανωτέρους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να βρεις την ισορροπία και την αισιοδοξία μέσα από τη σχέση σου.

Λέων

Λέων, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε εμμονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να λύσεις οικογενειακά ζητήματα που σε έχουν πληγώσει παλαιότερα.

Παρθένος

Παρθένε, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε κόντρες με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε οικονομικές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να αφήσεις πίσω τις όποιες εντάσεις περνώντας όμορφα με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον.

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω επηρεάζει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυξάνεται η επιθετικότητα απέναντί σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να βοηθήσει ώστε να πετύχεις το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα στον επαγγελματικό χώρο.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές κόντρες στο εργασιακό περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν σου επιτρέπει να κολλήσεις στην ένταση, αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις όμορφα.

Τοξότης

Τοξότη, ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ανασφάλειες στην επιφάνεια που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να κλείσεις παλιότερες υποθέσεις οικονομικής φύσεως.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με οικογενειακά πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές γνωριμίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Υδροχόος

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένταση στο κοντινό σου περιβάλλον. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να λειτουργήσεις αρμονικά στον επαγγελματικό χώρο.

Ιχθύς

Ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα που θα ενισχύσουν το πείσμα και την αδιαλλαξία. Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Καρκίνο εκτοξεύει στα ύψη την αισιοδοξία και το πάθος στην προσωπική σου ζωή.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις