ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Ιουλίου;

Κριός

Δες τους ανθρώπους όπως πραγματικά είναι και μην δημιουργείς σενάρια στο μυαλό σου. Πέρνα ένα ρομαντικό βράδυ χωρίς να έχεις τεράστιες προσδοκίες.

Ταύρος

Το ταίρι σου σε ηρεμεί αλλά μην εξιδανικεύεις αυτά που ακούς. Σήμερα είναι καλή μέρα για να εκτονώσεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες.

Δίδυμοι

Σήμερα θα δεις αγαπημένα συγγενικά πρόσωπα αλλά μπορεί να σου βγουν κάποια παράπονα. Δώσε προσοχή σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Καρκίνος

Δεν είναι καλή μέρα για σοβαρές συζητήσεις γιατί δεν πρόκειται να τηρηθούν όσα ειπωθούν. Κράτα μικρό καλάθι και στη δουλειά.

Λέων

Κλείσε σήμερα οικονομικά θέματα και μην το παρακάνεις με τα έξοδα. Σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειες στα ερωτικά σου.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ώρα να δείξεις τις ανάγκες σου. Μην δίνεις υποσχέσεις αν δεν σκοπεύεις να τις κρατήσεις. Ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να μείνει, αλλά δώσε χρόνο.

Ζυγός

Έχεις πολλές εκκρεμότητες, αλλά χρειάζεται ρεαλισμός και ψυχραιμία. Βάλε επίσης και λογική στη σχέση σου για να μην φτάσεις σε υπερβολές.

Σκορπιός

Βγες να διασκεδάσεις με φίλους αλλά πρόσεχε τι αποκαλύπτεις και πού. Κοίτα να γλεντήσεις και άσε τις σοβαρές συζητήσεις για άλλη μέρα.

Τοξότης

Σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου αλλά θέλεις σύνεση και σκέψη. Μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου εκτός αν θέλεις κι άλλα προβλήματα σήμερα.

Αιγόκερως

Θα περάσεις εξαιρετικά με το ταίρι σου απόψε, αρκεί να μην τάξει κάτι ο ένας στον άλλο. Ιδιαίτερη προσοχή σε νομικά θέματα.

Υδροχόος

Θα πάθεις μεγάλο έρωτα αλλά μην παρασυρθείς γιατί υπάρχει περίπτωση να πληγωθείς. Γενικώς μείνε μακριά από δεσμεύσεις παντός είδους.

Ιχθύς

Γενικώς, τα φαινόμενα απατούν. Είτε πρόκειται για νέα ερωτική γνωριμία, είτε μιλάμε για μία υπόσχεση από τον σύντροφό σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις