ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Ιουνίου;

Κριός

Είσαι μέσα στα νεύρα και κινδυνεύουν όσοι είναι κοντά σου. Κάνε μία προσπάθεια και μην χαλάς το ερωτικό κλίμα. Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα.

Ταύρος

Θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ, αρκεί να μείνεις μακριά από εντάσεις και ξεσπάσματα. Θα υπάρξουν ανατροπές σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Δίδυμοι

Το παρελθόν σε αναστατώνει και σε κάνει να ξεσπάς στο ταίρι σου. Ξεφορτώσου τα παλιά βάρη γιατί σε γεμίζουν με εκνευρισμό. Ανατροπές σε συμφωνίες για συνεργασίες.

Καρκίνος

Αναδύονται φόβοι και ανασφάλειες και χαλάει το κλίμα. Αφέσου καλύτερα στο πάθος και θα ξεχαστείς. Θα υπάρξουν απρόοπτα έξοδα αλλά μην αποθαρρύνεσαι.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Να είσαι έτοιμη για ερωτικές ανατροπές αλλά και σε επίπεδο συνεργασιών.

Παρθένος

Βρες αυτό που σε χαλαρώνει αλλιώς σε βλέπω να μαλώνεις με όποιον βρεθεί μπροστά σου. Οι καυγάδες με το ταίρι σου θα είναι αναπόφευκτοι.

Ζυγός

Θα γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο μέσω φίλων αλλά θα σε προβληματίσει το στιλ του. Δώσε λίγο χρόνο. Θα υπάρξουν ανατροπές στην εξέλιξη μίας συνεργασίας.

Σκορπιός

Μπορεί να φτάσεις στο σημείο να ψυχρανθείς με φίλους σου. Μέσα στη δουλειά όμως, μάλλον θα γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα.

Τοξότης

Θα υπάρξουν ανατροπές για όλους, αλλά εσύ δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Κινείσαι αρκετά ευέλικτα σε επαγγελματικά αλλά και νομικά θέματα.

Αιγόκερως

Νιώθεις μία ανασφάλεια αλλά όλα περνούν με μία ρομαντική και παθιασμένη βραδιά. Θα υπάρξουν εμπόδια σε οικονομικές συμφωνίες.

Υδροχόος

Οικογενειακές εντάσεις και νεύρα παντού. Μην πάρεις κάποια σοβαρή απόφαση τώρα, γιατί λειτουργείς εν θερμώ.

Ιχθύς

Αυξάνονται οι υποχρεώσεις και μαζί και τα νεύρα σου. Δεν είναι καλή μέρα για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις