ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 24 Μαρτίου;

Κριός

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις μπόλικο δυναμισμό και είσαι έτοιμη για νέα αρχή παντού. Μάλλον διαφωνείς σε επαγγελματικά θέματα, αλλά οφείλεις να συμβιβαστείς.

Ταύρος

Βρίσκεις  το ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις κακές καταστάσεις. Θα έχεις σύμμαχο το ταίρι σου, ενώ θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σου.

Δίδυμοι

Λειτουργείς πολύ ομαδικά στη δουλειά σου ενώ φαίνεται ότι δημιουργείς ουσιαστικές φιλίες με νέα πρόσωπα, αφήνοντας πίσω εκείνα που σε πλήγωσαν.

Καρκίνος

Έχεις την αυτοπεποίθηση να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις όλα όσα σου αναλογούν. Εξήγησε στον σύντροφό σου την ανάγκη που έχεις για ελευθερία, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Λέων

Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο κομμάτι των σπουδών και της εκπαίδευσης. Είσαι σε φόρμα στη δουλειά, πράγμα που συνδέεται και με τη βελτίωση των οικονομικών σου.

Παρθένος

Τραύματα του παρελθόντος μπορεί να κάνουν κακό στην ψυχολογία σου. Το πάθος της σχέσης βελτιώνει τη διάθεσή σου.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αποδεχθείς ότι πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές στη σχέση σου. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Σκορπιός

Φαίνεται ότι έχεις έναν δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά σε όλους τους τομείς. Προσοχή σε πιθανές εντάσεις με συναδέλφους.

Τοξότης

Εκδηλώνεις τα ταλέντα σου και αυτό κάνει τεράστιο καλό στην ψυχολογία σου. Μίλα ξεκάθαρα με το ταίρι σου και μην το αφήνεις να μαντεύει τις επιθυμίες σου.

Αιγόκερως

Κινείσαι δυναμικά, αλλά πρέπει να σκεφτείς διπλωματικά. Διεκδίκησε αυτά που θες στα προσωπικά σου και δείξε τις προθέσεις σου. Μην επιβάλλεσαι στη δουλειά.

Υδροχόος

Τα κοντινά σου πρόσωπα σε κάνουν να νιώθεις χαρά και αισιοδοξία. Δεν σε ενδιαφέρει η κοινωνική σου εικόνα, αλλά το να κλείσεις παλιές οικονομικές εκκρεμότητες.

Ιχθύς

Θέλεις να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου και η ερωτική σου σχέση θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Δείξε υπομονή και επιμονή στη δουλειά και θα πετύχεις τους στόχους σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ αναλυτικά τις προβλέψεις