ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Ιουνίου;

Κριός

Η ψυχολογία σου ανεβαίνει γιατί κλείνεις τα πάρε δώσε με το παρελθόν. Προσοχή στη σχέση σου γιατί μπορεί να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες.

Ταύρος

Οι φίλοι θα σε στηρίξουν και σε επαγγελματικά βήματα. Αφιέρωσε όμως λίγο χρόνο και στο ταίρι σου. Έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου.

Δίδυμοι

Θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο με δικούς σου ανθρώπους αλλά μάλλον θα υπάρξουν εντάσεις στα ερωτικά. Είναι καλή στιγμή να διεκδικήσεις μία αύξηση στη δουλειά.

Καρκίνος

Το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Άρη στους Ιχθύες, σε κάνει να ξεχνάς κάθε σου πρόβλημα. Η σχέση σου είναι στα καλύτερά της αλλά μην επιβάλλεις τη γνώμη σου.

Λέων

Έχεις όρεξη να βγεις να δεις λίγο κόσμο αλλά το ταίρι σου δεν θέλει. Μην προκαλέσεις εντάσεις εξαιτίας αυτού. Διαφωνίες θα υπάρξουν και με συνεργάτες.

Παρθένος

Ξεκινάς με την καλύτερη διάθεση, αλλά κάπου το απόγευμα πέφτεις. Μία ρομαντική βραδιά είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεχαστείς. Η καριέρα σου είναι σε πολύ καλή φάση.

Ζυγός

Σε απασχολούν κυρίως τα επαγγελματικά σου αλλά βγες λίγο να ξεσκάσεις. Πού ξέρεις; Μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα σε φιλική έξοδο.

Σκορπιός

Σε έχουν πιάσει τα καλλιτεχνικά σου και περνάς ήρεμες στιγμές με τον σύντροφό σου. Μείνε μακριά από συγκρούσεις και κόντρες στη δουλειά.

Τοξότης

Η διάθεση ανεβαίνει απότομα το απόγευμα, βγαίνεις με φίλους, γνωστούς και ξαδέρφια. Νιώθεις αισιοδοξία σε όλους τους τομείς και βρίσκεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Νιώθεις έντονη ανασφάλεια, ειδικά απέναντι στο ταίρι σου. Άσε τις ζήλιες γιατί θα σου βγει σε κακό. Αντιθέτως, η επικοινωνία με συνεργάτες είναι η ιδανική.

Υδροχόος

Το πρόγραμμά σου είναι γεμάτο αλλά πάντα βρίσκεις χρόνο για φλερτ και μπαρότσαρκα. Μία νέα γνωριμία σε κάνει να σκέφτεσαι τη σταθερότητα.

Ιχθύς

Είσαι η χαρά της ζωής και επηρεάζεις και τους άλλους. Μην κάνεις σήμερα σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί δεν θα έχουν καλή εξέλιξη.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις