ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Μαΐου;

Κριός

Η μέρα ξεκινά με εντάσεις αλλά σταδιακά βρίσκεις το κέφι σου. Ευκαιρία να βρεθείς με φίλους και να ανταλλάξεις ιδέες και να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με άτομα από τη δουλειά.

Ταύρος

Δεν θα λείψει σήμερα το πάθος από τη σχέση σου αλλά δεν θα λείψουν και οι παρεξηγήσεις με φίλους. Δώσε προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σου.

Δίδυμοι

Έχεις τα νεύρα σου λόγω δουλειάς αλλά μην εκτονώνεσαι στους δικούς σου ανθρώπους. Δώσε χώρο στο ταίρι σου για να σου πει αυτά που θέλει και μην μπλέκεσαι σε εντάσεις στη δουλειά.

Καρκίνος

Μην αφήνεις το παρελθόν να σε ρίχνει ψυχολογικά και μην απομονώνεσαι. Κλείσε εκκρεμότητες και φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου.

Λέων

Μία καλή ημέρα για συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους. Υπάρχει βέβαια και ένας διάχυτος εκνευρισμός, αλλά δεν θα χαλάσεις εύκολα το κέφι σου. Δείξε ομαδικότητα στη δουλειά.

Παρθένος

Βρες την ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικών. Κράτα το συναίσθημα που νιώθεις και μην βάζεις πάντα πρώτη τη λογική. Υπάρχουν ανταγωνιστικές τάσεις στη δουλειά.

Ζυγός

Μην χαλάς το όμορφο κλίμα με την επικριτική σου στάση. Νιώθεις αισιόδοξα και ξεχνάς για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Καλό θα σου κάνει.

Σκορπιός

Νιώθεις ανασφάλειες και δεν μπορείς να δεις την αξία σου. Το πάθος και η φλόγα στη σχέση θα σε κάνουν να τα ξεχάσεις όλα σήμερα. Αν προκύψουν οικονομικά θέματα, μην λειτουργήσεις εγωιστικά.

Τοξότης

Η μοναξιά σε κάνει να σκέφτεσαι απαισιόδοξα και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Μία νέα ερωτική γνωριμία θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τη φιλοσοφία σου.

Αιγόκερως

Έχεις πολλές υποχρεώσεις αλλά σήμερα θα ξεκουραστείς και θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Λύσε τυχόν προβλήματα στη σχέση αλλά και στον τρόπο που επικοινωνείς με τους συνεργάτες σου.

Υδροχόος

Το κέφι σου είναι στα ύψη και σκοπεύεις να το ρίξεις έξω. Είτε σε σχέση είτε single, υπάρχει μεγάλο ερωτικό πάθος αυτήν την περίοδο.

Ιχθύς

Βρίσκεις χρόνο για την οικογένειά σου και για τα ερωτικά. Απλά μην αφήσεις τις εντάσεις να σου καταστρέψουν το Σαββατοκύριακο.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις