ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Νοεμβρίου;

Κριός

Η ένταση είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την έντονη νευρικότητα.

Ταύρος

Η μέρα ενισχύει τις αμφιβολίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που πιθανά νιώθεις. Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα από το περιβάλλον σου καθώς αυτές θα είναι καθοριστικές.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα πρέπει την προσοχή σου στις σχέσεις με το περιβάλλον σου. Το άγχος και η επιθετική διάθεση που δείχνεις δεν αφήνουν περιθώρια για αρμονία και ισορροπία. Πρόσεξε γιατί μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με σοβαρές κρίσεις.

Καρκίνος

Η συναναστρέφεσαι καθημερινά ή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος καθώς χάνεις το μέτρο και τη λογική σκέψη. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου.

Λέων

Λέων, η καχυποψία κυριαρχεί στις φιλικές σχέσεις και μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα σε θορυβήσουν. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις για υποθετικά σενάρια που έχεις στο μυαλό σου. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και εκτόνωσε δημιουργικά την ενέργεια που διαθέτεις.

Παρθένος

Παρθένε, η νευρικότητα που υπάρχει στην ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Δείχνουν ανταγωνιστικές διαθέσεις απέναντί σου και αυτό σε απογοητεύει και σε εκνευρίζει. Φρόντισε να αποφύγεις τις όποιες κόντρες και να εκτονώσεις την ενέργειά σου δημιουργικά.

Ζυγός

Πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε εκνευρίζουν, φρόντισε όμως να μην λειτουργείς εμμονικά και εκδηλώνεις έντονη διάθεση κριτικής που θα φορτίσει αρνητικά την ατμόσφαιρα. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην επιτρέπεις σε αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, οι ανασφάλειες είναι έντονες αυτή την περίοδο και μπορεί να εκδηλωθούν με συγκρουσιακό τρόπο σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς προσπαθείς να επιβάλεις τα δικά σου θέλω με πείσμα, επιμονή και επικριτική διάθεση. Απέφυγε τις συγκρούσεις ασχολούμενος με δημιουργικά αντικείμενα που σε χαλαρώνουν.

Τοξότης

Τοξότη, η ένταση που κυριαρχεί θα επηρεάσει τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε σφοδρούς καυγάδες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις πιθανά συναισθηματικά ξεσπάσματα και να δεις με ωριμότητα και ψυχραιμία τις όποιες επιπτώσεις από αυτή τη συμπεριφορά σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η καθημερινότητα είναι δύσκολη καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζεις και να χαλιναγωγήσεις τον εκνευρισμό που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και συγκρούσεις. Η άσκηση ή κάποιο είδος σπορ θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις το έντονο ψυχικό δυναμικό που έχεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, οι ανασφάλειες κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να τις αποφύγεις και να εκφράσεις αυτά που νιώθεις ευθέως αφήνοντας στην άκρη τις όποιες καχυποψίες μπορεί να τριβελίζουν το μυαλό σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα αγγίζει και το οικογενειακό σου περιβάλλον καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα και μπορεί να δημιουργήσεις προβλήματα με οικεία πρόσωπα. Φρόντισε να τον ελέγξεις καθώς οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες.