ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 23 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, οι αντιπαραθέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου και να οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις. Φρόντισε να μετριάσεις τα νεύρα σου επιδιώκοντας ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες να απολαύσεις τις στιγμές με τα πρόσωπα μπορούν να σε αποφορτίσουν και να περάσεις καλά.

Ταύρος

Ταύρε, οι σχέσεις με το στενό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να περάσουν δύσκολες στιγμές καθώς πιθανά να νιώθεις ότι κάποιοι προσπαθούν να έχουν άμεση επιρροή πάνω σου. Αργά το απόγευμα, μπορείς με ευκολία να εκφράσεις τις ανάγκες σου και να αποκαταστήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις.

Δίδυμοι

Δίδυμε, συναισθηματικά μπορεί να αισθάνεσαι ανασφαλής καθώς έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και απωθημένα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Φρόντισε να μην συγκρουστείς με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου λόγω της έντασης που νιώθεις. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι σχέσεις με τους άλλους είναι στο επίκεντρο της προσοχής σου και μπορεί να νιώθεις ότι προσπαθούν να σε καταπιέσουν και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να συγκρατήσεις τον θυμό που νιώθεις, διαφορετικά αυτός θα σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ελέγξεις.

Λέων

Λέοντα, το παρελθόν φαίνεται να σε ταλαιπωρεί και να μην αφήνει περιθώρια να λειτουργήσεις στην καθημερινότητα απελευθερωμένα. Από το βράδυ και μετά ανεβάζεις ρυθμούς και ταχύτητα, όμως δεν καταφέρνεις να αποτινάξεις από πάνω σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Παρθένος

Παρθένε, η ένταση με τα φιλικά πρόσωπα μπορεί να κυριαρχήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, επηρεάζοντας αρνητικά την ψυχολογία σου. Εντόπισε πραγματικά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και εξέφρασε το μακριά από παιχνίδια ελέγχου και χειριστική διάθεση που δεν αφήνουν περιθώρια για ειλικρινείς συζητήσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να λειτουργήσουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου και να μην επιτρέπουν να χαρείς την ημέρα. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά και σε βοηθούν να εκφράσεις τις σκέψεις σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η καλή διάθεση σε συντροφεύει και σήμερα, πρόσεξε μόνο τις αντιδράσεις σου σε σχέση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος που πιθανά να θεωρείς ότι προσπαθούν να σε εξουσιάζουν. Αργά το βράδυ το άγχος μπορεί να επηρεάσει τις οικογενειακές σχέσεις, φρόντισε να το αποβάλλεις.

Τοξότης

Τοξότη, η ένταση είναι διάχυτη και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Δείξε προσοχή συγκρουσιακές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς θα σε οδηγήσουν να δεις μία πλευρά του εαυτού σου που δεν σου αρέσει. Η ανάγκη ελέγχου δεν θα βοηθήσει στο να υπάρξουν χαλαροί τόνοι.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, παράλληλα όμως θέλεις με έντονο τρόπο να επιβάλεις τα δικά σου πιστεύω. Αυτό θα επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία των σχέσεων σου δημιουργώντας προβλήματα και έντονες συγκρούσεις που καλείσαι να αποφύγεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο εκνευρισμός μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το πρόγραμμά σου και να δυσκολέψει τις κινήσεις σου. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι και προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι αυτό που σου προκαλεί έντονη αναστάτωση. Κλείσε υποθέσεις που εκκρεμούν για να νιώσεις καλύτερα.

Ιχθείς

Ιχθύ, η δημιουργικότητα είναι κάτι που σε απασχολεί έντονα και δεν αποκλείεται να επικεντρωθείς σε ταλέντα που θέλεις να προωθήσεις. Καλά θα κάνεις να μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να μην επιτρέψεις σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου να προσπαθήσουν να σε χειραγωγήσουν κατά το δοκούν.