ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Μαΐου;

Κριός

Νέα αρχή κάνεις σήμερα και οι σχέσεις σου αποκτούν πολύ μεγαλύτερη σημασία. Διαχειρίσου με ωριμότητα τυχόν επιστροφές από το παρελθόν

Ταύρος

Σε απασχολεί η κοινωνική σου εικόνα αλλά και το πώς θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Άσε τις σοβαρές συζητήσεις για άλλη μέρα και πρόσεχε τις οικονομικές συμφωνίες που πας να κλείσεις.

Δίδυμοι

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις παντού αλλαγές. Μην ζητάς πράγματα από το ταίρι σου, αν πρώτα δεν ξεκαθαρίσεις τι θες. Άκουσε τη διαίσθησή σου σε οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και πατάς γερά στα πόδια σου. Σε ενδιαφέρει το παρόν και φροντίζεις να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου. Κάνε μία νέα αρχή στα επαγγελματικά.

Λέων

Θέλεις να διορθώσεις λάθη που έγιναν σε φιλικές σχέσεις και να μιλήσεις απολύτως ξεκάθαρα. Πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου.

Παρθένος

Δημιουργείς μία νέα καθημερινότητα, στην οποία κυριαρχεί η δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει γκρίνια και ένταση στα ερωτικά σου. Βρες τη χρυσή τομή.

Ζυγός

Αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείς με τους άλλους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου προς το εξωτερικό. Πρόσεχε στο πώς μιλάς στο ταίρι σου γιατί μπορεί να το πληγώσεις.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και το άγχος που κουβαλά. Η καχυποψία κυριαρχεί και υπάρχει περίπτωση να διαλύσεις το όμορφα ερωτικό κλίμα.

Τοξότης

Οι προσωπικές σχέσεις σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και εκεί στρέφεις όλο σου το ενδιαφέρον. Θα περάσεις υπέροχα με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κάνετε πολύ σοβαρές συζητήσεις. Οι επαγγελματικές συνεργασίες εξελίσσονται προς όφελός σου.

Αιγόκερως

Ξεκίνα γυμναστική και μην αμελείς τον εαυτό σου. Εντάσεις και παρεξηγήσεις θα υπάρξουν στα ερωτικά. Νέες επαγγελματικές προτάσεις σε ανανεώνουν σε όλα τα επίπεδα.

Υδροχόος

Μέρα για διασκέδαση και περνάς αρκετό χρόνο με τα παιδιά που υπάρχουν στη ζωή σου. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για τις ερωτικές επιλογές που έχεις κάνει.

Ιχθύς

Κάνεις focus στο κομμάτι των σχέσεων και περνάς όμορφα και ήρεμα. Σε απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας, στα οποία θα πρέπει να λειτουργήσεις αντικειμενικά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις