ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Απριλίου;

Κριός

Οι ανασφάλειές σου δημιουργούν εχθρική συμπεριφορά απέναντι σε όσους αγαπάς. Μην προσπαθείς να χειριστείς το ταίρι σου. Έχεις γενικώς μία διάθεση για συγκρούσεις.

Ταύρος

Το παρελθόν σε στοιχειώνει αλλά είναι μία καλή ευκαιρία να αλλάξεις ό,τι δεν σου ταιριάζει. Άσε τις επαγγελματικές αλλαγές για άλλη μέρα.

Δίδυμοι

Κάποιες φιλίες σου κλονίζονται ενώ δείχνεις δύσπιστη και απέναντι στο ταίρι σου. Μην αντιδράς με υπερβολές στη δουλειά γιατί θα υπάρξουν προβλήματα.

Καρκίνος

Διατήρησε την ψυχραιμία σου ώστε να μην υπάρξουν τεράστιες συγκρούσεις παντού. Προσοχή στα επαγγελματικά και στα παρασκήνια που υπάρχουν.

Λέων

Είσαι της υπερβολής αυτές τις μέρες και χαλάς την ατμόσφαιρα στις σημαντικές σχέσεις σου. Μην ασκείς κριτική στη δουλειά, γιατί θα έχεις προβλήματα.

Παρθένος

Νιώθεις έντονο εκνευρισμό και δεν μπορείς να χαρείς την καθημερινότητα. Το ερωτικό πάθος θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς.

Ζυγός

Σκέψου ψύχραιμα και ρεαλιστικά και απόφυγε τις εντάσεις στη σχέση σου. Υπάρχει πιθανότητα χωρισμού αν δεν χαλιναγωγήσεις τις χειριστικές σου τάσεις.

Σκορπιός

Έχεις πάρα πολλά νεύρα γιατί υπάρχουν ανατροπές και εμπόδια στην καθημερινότητά σου. Προσοχή στη δουλειά γιατί θα υπάρξουν μεγάλες κόντρες με τους συναδέλφους σου.

Τοξότης

Άφησε στην άκρη τον εγωισμό σου και άκου τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι. Είσαι έτοιμη να συγκρουστείς με τους πάντες και δεν κάνεις πίσω.

Αιγόκερως

Ο κλασικός σου παρορμητισμός θα δημιουργήσει προβλήματα με τον περίγυρο. Θέλεις τα πράγματα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο, και μάλλον θα τα καταφέρεις στη δουλειά.

Υδροχόος

Μην ανεβάζεις τους τόνους χωρίς λόγο. Αντί να λύσεις προβλήματα με το ταίρι σου, δημιουργείς και άλλα. Ακολούθησε το ένστικτο στη δουλειά.

Ιχθύς

Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου και την πληρώνει το ταίρι σου. Δώσε προσοχή στα οικονομικά θέματα και μην λειτουργείς με καχυποψία.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις