ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 22 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η εσωστρέφεια είναι χαρακτηριστική σήμερα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική/ός στην αντιμετώπιση καταστάσεων που μπορεί να προκύψουν, καθώς φαίνεται η καχυποψία να κυριαρχεί. Φρόντισε να αφήσεις τον εκνευρισμό στην άκρη γιατί τα ξεσπάσματα θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις.

Ταύρος

Ταύρε, η καλή διάθεση είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας καθώς η κοινωνικότητα είναι έντονη και δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλειες. Οι προσκλήσεις για μια βόλτα εκτός σπιτιού είναι πιθανές γι’ αυτό φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς για να περάσεις όμορφα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, το άγχος μπορεί να κυριαρχεί στην ημέρα καθώς φαίνεται να επικρατεί η ρουτίνα και να μην σου δίνεται η ευκαιρία για δημιουργικά πράγματα που θα σε βγάλουν από την ένταση. Φρόντισε να κυριαρχήσεις έναντι του εκνευρισμό σου, διαφορετικά η μέρα θα είναι δύσκολη καθώς εσύ θα δημιουργήσεις προβλήματα κυρίως τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η αισιοδοξία και η χαρά είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα είσαι πηγή θετικής ενέργειας για τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Λέων

Λέων, η κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου και την επικοινωνία με τους γύρω σου. Φρόντισε να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες στην άκρη και χειριστικές διαθέσεις που  θα προκαλέσουν αντιδράσεις και θα δημιουργήσουν προβλήματα.

Παρθένος

Η ανάγκη για επικοινωνία στρέφει την προσοχή σου σε κοντινά πρόσωπα και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές απόψεις και να ανταλλάξεις γνώμες και ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Προσοχή στη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου που θα δημιουργήσει νευρικότητα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Ζυγός

Ζυγέ, πιθανές ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να σε προβληματίσουν σήμερα και να σε οδηγήσουν είτε σε εσωστρέφεια είτε στο να αντιδράς απόλυτα και πεισματικά σε ό,τι σου προταθεί. Μην γίνεσαι αδιάλλακτη/ος καθώς αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά στις σχέσεις με τους γύρω σου και η ένταση μπορεί να κάνει την εμφάνισή της.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη κι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο στις κοινωνικές επαφές καθώς φαίνεται να εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις. Μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να σε καταβάλλει καθώς θα χάσεις το οποίο δίκιο έχεις.

Τοξότης

Τοξότη, ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να δημιουργήσει φοβίες και να σε οδηγήσει σε εσωστρέφεια και πιθανή μελαγχολία. Στη διάρκεια της ημέρας βρίσκεις ισορροπίες και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά τόσο στην ψυχολογία σου όσο και σε προβλήματα που πιθανά σε απασχολούν και θέλεις να δώσεις λύσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η έντονη κοινωνικότητα είναι αυτή που σε οδηγεί το να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα και να ασχοληθείς με ομαδικές προσπάθειες που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Εκεί δείχνεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που σε διακατέχει και μπορείς να πετύχεις θαύματα αρκεί να έχεις βάλει έναν κυρίαρχο στόχο.

Υδροχόος

Υδροχόε, η ανάγκη για κοινωνική προβολή μπορεί να σε οδηγήσει στο να εκλογικεύεις τα πάντα κάτι που πολλές φορές μπορεί να σε κάνει σκληρή/ό και αδιάλλακτη/ο στις απόψεις σου. Πιθανή πίεση που μπορεί να νιώσεις πρέπει να αντιμετωπισθεί με χαλαρούς ρυθμούς για να μπορέσεις να την ξεπεράσεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, η άκρως χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεσή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μπει εμπόδιο στις επιδιώξεις σου. Βλέπεις τη θετική πλευρά της ζωής και αυτό είναι αρκετό για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες χωρίς να σε γνωρίσουν.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.