ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 21 Μαΐου;

Κριός

Κοίτα να γλεντήσεις και μην σκέφτεσαι σήμερα τα πολύ σοβαρά θέματα. Πρέπει να εκφράσεις ανοιχτά τις ανάγκες σου, γιατί οι άλλοι δεν θα το καταλάβουν από μόνοι τους.

Ταύρος

Βγαίνουν φόβοι στην επιφάνεια αλλά τίποτα δεν σκιάζει τον έρωτα που ζεις. Προσπάθησε να ελέγξεις τη διάθεσή σου για σπατάλες.

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Μία νέα γνωριμία θα σε μπερδέψει ενώ τώρα καλείσαι να λύσεις οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Πέφτεις σε μελαγχολία αλλά το ταίρι σου σε βοηθά να νιώσεις πολύ καλύτερα. Λύσει οικονομικές εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν.

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι περισσότερο για ανεμελιά και λιγότερο για προβληματισμούς. Επιστρέφει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου και σε αναστατώνει.

Παρθένος

Το πάθος κυριαρχεί σήμερα και σε βοηθά να ξεχαστείς. Μην συζητάς ακόμα για κοινωνικά θέματα, γιατί πρέπει πρώτα να καταλήξεις στο τι πραγματικά θες.

Ζυγός

Πρέπει να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι πνευματικά. Λύσε θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου και άσε τον έρωτα να σε ταξιδέψει.

Σκορπιός

Είσαι έτοιμη να κάνεις μπαμ. Ξέρεις τι θέλεις στη δουλειά, αλλά υπάρχει διάχυτος εκνευρισμός. Το πάθος απογειώνεται αρκεί να μην αρχίσεις τις ζήλιες.

Τοξότης

Περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου, ακόμα και αν πρόκειται για πρόσωπο που έχει επιστρέψει από το παρελθόν. Μην πιστεύεις σε μεγάλες υποσχέσεις στη δουλειά.

Αιγόκερως

Φρόντισε τον εαυτό σου και την υγεία του για να έχεις ενέργεια. Μην το βάλεις κάτω αν προκύψουν εμπόδια στη δουλειά.

Υδροχόος

Γλέντησε με το ταίρι σου σήμερα και μην γεμίζεις με αμφιβολίες. Σε απασχολούν θέματα ακίνητης περιουσίας, αλλά μόνο το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σωστά.

Ιχθύς

Δημιουργούνται παρεξηγήσεις με πρόσωπα από την οικογένειά σου και γενικώς είσια σε φάση κυκλοθυμίας. Προχώρησε με θέματα που αφορούν την επικοινωνία.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις