ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, προσοχή στα νεύρα στον εργασιακό χώρο, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πιαστείς μαλλί με μαλλί. Με τη Σελήνη στην Παρθένο, κάνε απλώς λίγη υπομονή και θα δικαιωθείς. Πιάσε τα (ερωτικά) πάθη και άσε τα λάθη.

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αφήσεις τον έρωτα να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του και να σου πάρει το μυαλό. Θα βγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα και θα γεμίσεις με αισιοδοξία.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα, αλλά κράτησέ τα για αυτούς που σε αγαπούν και θα σε καταλάβουν. Έχε τον νου σου, γιατί μπορεί και να βρεις τον έρωτα στο πρόσωπο κάποιου φίλου.

Καρκίνος

Περνάς μία φάση που η πειθώ σου είναι στα ύψη και μπορείς να πετύχεις θαύματα στη δουλειά. Μία νέα γνωριμία θα σε φέρει σε πρωτόγνωρα επίπεδα ενθουσιασμού.

Λέων

Θα κλείσεις επιτέλους όλες τις εκκρεμότητες που σε βαραίνουν, αλλά μην το παρακάνεις με τα έξοδα και βρεθείς με άδεια τσέπη πριν τελειώσει ο μήνας. Το ερωτικό πάθος θα σε ταξιδέψει και θα σε κάνει να ξεχάσεις την καθημερινότητα.

Παρθένος

Εξαιρετική μέρα για να ικανοποιήσεις τα θέλω σου, τόσο στη δουλειά όσο και στον έρωτα. Μη γίνεις όμως πολύ απαιτητική, γιατί έτσι θα χάσεις και αυτά που ήδη έχεις.

Ζυγός

Τα τραύματα του παρελθόντος μπορεί αν σε ρίξουν σε μία ελαφριά μελαγχολία αλλά μη μασάς, γιατί έρχονται καλά νέα στα οικονομικά σου, ενώ ταυτόχρονα θα ζήσεις μοναδικές τρυφερές και ρομαντικές στιγμές.

Σκορπιός

Το ένστικτο και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε βοηθήσουν σε κάθε σου φιλοδοξία, οπότε να τους εμπιστεύεσαι. Τα κοινά ενδιαφέροντα με έναν φίλο, μπορεί να είναι αυτά που θα μετατρέψουν τη σχέση σε ερωτική.

Τοξότης

Έρχονται σημαντικές λύσεις στη δουλειά, αλλά συγκράτησε τα νεύρα για να μην διαλύσεις ό,τι με κόπο έχτισες. Ε, θα βοηθήσει και κάπως το πάθος στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Είσαι ο πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς και αποκτάς ένα ενδιαφέρον για σπουδές ή σεμινάρια. Το πάθος και η φιλοδοξία σου, μπορεί να φερει έναν θαυμαστή στην αγκαλιά σου. Καλώς τα δέχτηκες.

Υδροχόος

Κλείσε όλες τις εκκρεμότητες με το παρελθόν σε όλα τα επίπεδα και ξαναβρές τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Η απάντηση κρύβεται στον έρωτα και σε περιμένει κάπου εδώ γύρω. Αλλά μην κλείνεις το ραντάρ σου.

Ιχθύς

Αν θες να ηρεμήσεις, πρέπει να ξαναφέρεις την ηρεμία στην προσωπική σου ζωή και να περιορίσεις τις περιττές εντάσεις. Όλα δείχνουν ότι έρχονται νέα ξεκινήματα στη δουλειά.