ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Ιουλίου;

Κριός

Αλλάζουν σημαντικά πράγματα στη ζωή σου, καθώς και οι ευθύνες που αναλαμβάνεις. Κάνε ερωτική εξομολόγηση στο ταίρι σου ή στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος

Μόνο μέσα από την ειλικρίνεια θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα υπάρξουν πιθανά εμπόδια στη δουλειά, αλλά τίποτα που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις.

Δίδυμοι

Η δουλειά σου προκαλεί ένα μικρό άγχος, αλλά είναι περίοδος για νέες αρχές. Μην το βάζεις κάτω και μην χάνεις τώρα την αυτοπεποίθησή σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Θα υπάρξουν εμπόδια φυσικά, αλλά θα είναι για καλό. Τώρα θα δεις με ποιους συνεργάτες θέλεις να συνεχίσεις.

Λέων

Τα προβλήματα του παρελθόντος επιστρέφουν για να βρεις λύση. Αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση, καιρός να αποφασίσεις πώς θέλεις να προχωρήσεις.

Παρθένος

Αλλάζουν εντελώς οι φιλίες σου και μπαίνουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Πρέπει να βάλεις όρια και στα ερωτικά σου.

Ζυγός

Αλλαγή δουλειάς ή νέα θέση έρχεται. Αυτό όμως σου προκαλεί άγχος και κούραση και ίσως επιβαρυνθούν τα προσωπικά σου. Βρες την ισορροπία.

Σκορπιός

Σε απασχολούν θέματα εκπαίδευσης και κάνεις όνειρα για τα επόμενα βήματά σου. Δεν έχεις πολύ χρόνο για το ταίρι σου και θα υπάρξουν παράπονα.

Τοξότης

Συναλλάσσεσαι οικονομικά κι εμπορικά αλλά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μην ζηλεύεις το ταίρι σου γιατί δεν θα κερδίσεις κάτι.

Αιγόκερως

Κάτι αλλάζει στις σχέσεις σου και δείχνεις το μαλακό σου πρόσωπο. Αν έρθουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, μην φοβηθείς να πεις το ναι.

Υδροχόος

Ξεκόλλα από το παρελθόν και κοίτα μπροστά. Μία νέα γνωριμία θα χρειαστεί λίγο χρόνο, αλλά μάλλον είναι αυτό που έψαχνες.

Ιχθύς

Η μεγάλη αλλαγή σε εσένα θα είναι στα ερωτικά σου. Μπορεί να υπάρξουν άνθρωποι που θα σου βάλουν εμπόδια στη δουλειά. Μην πτοείσαι.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις