ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Ιουνίου;

Κριός

Δεν είναι καλή μέρα για να τάξεις και να δώσεις υποσχέσεις. Γενικώς, άσε τα σοβαρά για άλλη μέρα. Γοητεύεσαι από μία νέα γνωριμία, αλλά μπορεί να μην σου ταιριάζει πραγματικά.

Ταύρος

Βγαίνουν όλες σου οι ανασφάλειες και επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σου. Κοίτα να χαρείς την καλή ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, υπάρχει έντονο το στοιχείο της ψευδαίσθησης. Μπορεί να παρεξηγήσεις νέες γνωριμίες ή να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου. Μην πάρεις τώρα αποφάσεις στη δουλειά.

Καρκίνος

Σε πιάνει η μελαγχολία και δεν βλέπεις τη σχέση σου έτσι όπως πραγματικά είναι. Δεν είναι καλή μέρα για ερωτικές γνωριμίες και φλερτ.

Λέων

Θέλεις την ανεξαρτησία και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί από τον σύντροφό σου. Οι απογοητεύσεις δίνουν και παίρνουν, αλλά μην αποθαρρύνεσαι.

Παρθένος

Η δουλειά σε επηρεάζει πολύ ψυχολογικά και πληρώνει τα σπασμένα η σχέση σου. Προσοχή στις επιλογές που κάνεις στη δουλειά. Μάλλον είναι λανθασμένες.

Ζυγός

Καλή μέρα για να απολαύσεις την ερωτική σου ζωή και να μην σε απασχολεί τίποτα. Βάλε φρένο στην αισιοδοξία σε ό,τι αφορά τη δουλειά γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν.

Σκορπιός

Μην τους βλέπεις όλους με καχυποψία και μην χαλάς τη σχέση επειδή ζηλεύεις. Οι απαντήσεις βρίσκονται στο καλό σου ένστικτο. Όπως πάντα δηλαδή.

Τοξότης

Έχεις πολλές απαιτήσεις από το ταίρι σου και καταλήγεις να το αδικήσεις. Η μέρα είναι για διασκέδαση και όχι για πολλές αναλύσεις.

Αιγόκερως

Κάπου χαλάει το πρόγραμμά σου και δεν το αντέχεις. Απόφυγε τις εντάσεις ώστε να αποφύγεις και τους καυγάδες Σαββατιάτικα.

Υδροχόος

Βάλε κανένα χόμπι στη ζωή σου για να σε βοηθήσει να εκτονωθείς. Ένα νέο πρόσωπο σου δίνει ελπίδα αλλά μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα και απογοητευτείς.

Ιχθύς

Δεν είναι καλή μέρα για ρεαλισμό και σωστή διαχείριση. Χάνεις το μέτρο και επηρεάζεται η ψυχολογία σου. Θα υπάρξουν λάθη σε θέματα οικονομικά ή ακίνητης περιουσίας.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις