ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Νοεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η επικοινωνιακή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς καθώς του δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου και να κερδίσεις με την θετική σου προσέγγιση. Η διασκέδαση και οι όμορφες στιγμές με την παρέα σου θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα.

Ταύρος

Eίναι πιθανό να συγκρουστείς σε καθημερινό επίπεδο με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς στις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει και αυτό σε αγχώνει. Προσοχή και το απόγευμα αφού η ψυχολογία σου εξακολουθεί να μην ανεβαίνει και μπορεί να σε απομόνωση από πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Δίδυμοι

O εγωισμός θα παίξει αρνητικό ρόλο στις σχέσεις με το περιβάλλον που κινείσαι καθώς δείχνεις ένα εξουσιαστικό πρόσωπο που δεν αρέσει στους γύρω σου. Το απόγευμα οι εμμονές και η επικριτική διάθεση δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα με τους γύρω σου..

Καρκίνος

Καρκίνε, είναι σημαντικό για εσένα να ασχοληθείς με οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και απαιτούν λύσεις. Έχεις όμως την ψυχική δύναμη να δώσεις τις απαραίτητες διεξόδους που θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς και να πάρεις σημαντικές ανάσες καθώς απαλλάσσεσαι από πιθανά βάρη.

Λέων

H καλή παρέα που σου προσφέρουν τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθά να ξεφύγεις από τις οποίες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζεις και να νιώσεις ευχάριστα και αισιοδοξία μαζί τους. Πρωταγωνιστικό ρόλο μπορούν να παίξουν και φίλοι που σε γεμίζουν χαρά με την παρουσία τους στη ζωή σου.

Παρθένος

Παρθένε, οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες βρίσκονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Βρίσκεις την δύναμη να ξεπεράσεις τους όποιους φόβους σου και να αναγνωρίσεις στον εαυτό σου την πραγματική σου άξια. Σε αυτό μπορούν να σε βοηθήσουν και πρόσωπα του ευρύτερου κοινωνικού του περίγυρου που δείχνουν την εκτίμησή τους στο πρόσωπό σου.

Ζυγός

Ζυγέ, βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς με την αισιοδοξία και την χαρά που αποπνέεις δημιουργείς ένα όμορφο περιβάλλον γύρω σου. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές διασκέδασης που σου προσφέρονται από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που χαίρονται ιδιαίτερα να σε έχουν στην παρέα τους.

Σκορπιός

Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς φαίνεται ότι δεν τα έχεις ξεπεράσει. Όμως έχεις το ψυχικό σθένος να αναγνωρίσεις αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και να το αφήσεις στην άκρη δίνοντας προτεραιότητα στο μέλλον.

Τοξότης

Το φιλικό περιβάλλον πρωταγωνιστεί σήμερα καθώς του δίνεται η ευκαιρία να μιλήσεις με πρόσωπα που είναι αγαπημένα και μπορούν να αντιληφθούν τις πρωτοποριακές ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξουν μοναδικές νέες γνωριμίες που θα στιγματίσουν τη ζωή σου.

Αιγόκερως

Η εικόνα που δείχνει στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον είναι σημαντική για εσένα και μπορείς να κάνεις τα πάντα για να την βελτιώσεις. Δείχνοντας τη διάθεση αυτή είναι βέβαιο ότι θα βρεις πρόσωπα που θα ανταποκριθούν με καλή θέληση στις οποίες επιδιώξεις έχεις και θα σε βοηθήσουν..

Υδροχόος

Δίνεις την εικόνα ενός ανθρώπου που είναι ευτυχισμένος και αισιόδοξος και αυτό καταφέρνεις να δημιουργήσεις και στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα σε απασχολούν έντονα και μπορείς να συζητάς ώρες με επίκεντρο τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις και που μπορούν να σε ταξιδέψουν.

Ιχθύς

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα θα ενοχλήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις