ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 20 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, η ψυχολογία σου παίρνει τα πάνω της. Παρόλα αυτά, νιώθεις ότι η ανεξαρτησία σου περιορίζεται και δεν έχεις τον χώρο σου. Προσοχή στα ερωτικά καυγαδάκια.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, γοητεύεις τους πάντες αλλά νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει. Πολλές οι επαγγελματικές ευθύνες κι εσύ σκέφτεσαι μήπως κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή.

Δίδυμοι

Η αισιοδοξία σου είναι στα ύψη και τίποτα δεν τη σκιάζει. Παίρνεις πρωτοβουλία στα επαγγελματικά, αλλά μην γίνει αλαζονική στην επικοινωνία με τους άλλους.

Καρκίνος

Έχεις έντονη νευρικότητα που προκαλείται από φόβο και δημιουργεί κόντρες στη σχέση σου. Δείξε προσοχή στη δουλειά, γιατί ίσως οι συνεργάτες σου να σε βλέπουν ανταγωνιστικά.

Λέων

Μην συμβιβάζεσαι με πράγματα που δεν σου αρέσουν, γιατί αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσεις. Το άγχος σου αυξάνεται λόγω της δουλειάς. Μην ασχολείσαι με τους άλλους. Κάνε απλά το καλύτερο που μπορείς.

Παρθένος

Αφιερώνεις  χρόνο στον εαυτό σου και την υγεία σου, και αυτό είναι που μετράει. Σε προβληματίζουν θέματα ρουτίνας αλλά βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Μην αδικείς τον εαυτό σου στη δουλειά με λάθος κινήσεις.

Ζυγός

Λύνεις οικογενειακά ζητήματα, αλλά η νευρικότητα είναι σε υψηλά επίπεδα. Θα βρεις την ισορροπία στην ασφάλεια της σχέσης σου. Ίσως παρουσιαστούν δυσκολίες σε θέματα κληρονομιάς.

Σκορπιός

Απολαμβάνεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με την οικογένεια ή το ταίρι σου.Έχεις καλή και γρήγορη αντίληψη στα επαγγελματικά και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Τοξότης

Γίνεσαι λίγο απότομη με το ταίρι σου και βραχυκυκλώνεις τη μεταξύ σας επικοινωνία. Είναι η ώρα να διεκδικήσεις τις οικονομικές απολαβές που αξίζεις.

Αιγόκερως

Μπόλικη η ενεργητικότητά σου και ίσως φτάσεις, άθελά σου, σε συγκρούσεις. Γενικώς, δείξε την ωριμότητα που σε χαρακτηρίζει σε όλους τους τομείς, αυτές τις μέρες.

Υδροχόος

Δες τα πράγματα λίγο πιο ρεαλιστικά και μην έχεις υψηλές απαιτήσεις. Υπάρχουν κόντρες στη δουλειά που ξεκινούν από εσένα. Δες τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι.

Ιχθύς

Αφήνεις πίσω σου το παρελθόν και έχεις όρεξη για δραστηριότητες. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στον επαγγελματικό τομέα. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις