ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 4 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα, η λογική συναντά την ευαισθησία και διαχειρίζεσαι πολύ ώριμα τη σχέση σου. Έρχονται πολύ δυνατές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Δώσε προσοχή στις συζητήσεις που κάνεις με φίλους και συγγενείς, γιατί μπορεί να δείχνεις υψηλές απαιτήσεις. Αφέσου στον ρομαντισμό. Η εργατικότητά σου αναγνωρίζεται.

Δίδυμοι

Ξέρεις τι θέλεις και πού πατάς και το επικοινωνείς στους άλλους γύρω σου. Γίνεσαι πιο σταθερή στα ερωτικά, αλλά πρέπει να λειτουργήσεις πιο αντικειμενικά στα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Κοίτα να χαρείς τα απλά και καθημερινά. Θα βρεις πολύ καλές λύσεις στα ερωτικά σου, ώστε να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Μην κάνεις σπατάλες χωρίς λόγο.

Λέων

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είσαι σε θέση να διεκδικήσεις αυτά που χρειάζεσαι, αλλά μην το παρακάνεις με τον αυθορμητισμό. Μπορείς να σταθεροποιήσεις τις οικονομικές απολαβές και τη θέση σου στη δουλειά.

Παρθένος

Κράτα μικρό καλάθι σήμερα, σε όλους τους τομείς. Οι συζητήσεις με το ταίρι σου μπορεί να μην πάνε όπως δείχνουν, ενώ πρέπει να δείξεις προσοχή και στις εργασιακές σχέσεις.

Ζυγός

Η επικοινωνία σου είναι στα φόρτε της και θέλεις πολύ να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Η δουλειά σε αγχώνει και σε καλεί να πάρεις μία απόφαση.

Σκορπιός

Παραμερίζεις τις ανασφάλειές σου και ασχολείσαι με δημιουργικά πράγματα. Νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και κάνεις βελτιωτικές κινήσεις στα οικονομικά σου.

Τοξότης

Μην πέφτεις ψυχολογικά και διοχέτευσε την ενέργειά σου στο ερωτικό πάθος. Καθυστέρησε για λίγο σημαντικές επαγγελματικές συζητήσεις.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου έχει ανέβει κατακόρυφα και περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Προσοχή στις επαγγελματικές δεσμεύσεις που κάνεις αυτήν την περίοδο.

Υδροχόος

Αν αφήσεις πίσω τους φόβους σου, όλα θα πάνε περίφημα. Τώρα θέτεις τα θεμέλια σε κάθε σημαντική σχέση. Η δουλειά χρειάζεται πιο αντικειμενική προσέγγιση.

Ιχθύς

Μείνε μακριά από δεσμευτικές και σοβαρές κινήσεις, γιατί η κρίση σου μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη. Ξεκαθάρισε αισθηματικά ζητήματα και μην έχει πολλές απαιτήσεις από τη δουλειά σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις