ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Ιουνίου;

Κριός

Η μέρα σε βρίσκει με πεσμένη διάθεση και απαισιοδοξία. Απόφυγε τις σοβαρές συζητήσεις γιατί θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις.

Ταύρος

Έχεις πολλές ευθύνες στη δουλειά και αυτό δημιουργεί εντάσεις στη σχέση σου. Κράτα χαμηλούς τόνους στα επαγγελματικά και απόφυγε τις διενέξεις.

Δίδυμοι

Ο εγωισμός δεν θα σε βοηθήσει κάπου. Προσπάθησε να σκεφτείς πιο αντικειμενικά και να μπεις και στη θέση των άλλων. Μην απογοητεύεσαι από εμπόδια στη δουλειά.

Καρκίνος

Απόφυγε τις εντάσεις με την οικογένεια και μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου. Δεν θα βρεθούν λύσεις με αυτόν τον τρόπο. Αντιμετώπισε τη δουλειά με περισσότερο ρεαλισμό.

Λέων

Δώσε προσοχή στο πώς φέρεσαι στο ταίρι σου και μην κάνεις υπερβολές. Χρειάζεται να χειριστείς διαφορετικά τη δουλειά και να επαναφέρεις τις ισορροπίες.

Παρθένος

Η έλλειψη αυτοπεποίθησης σε κάνει να επιβάλλεσαι στους άλλους. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις στη δουλειά, οι οποίες μπορεί να προκληθούν χωρίς αιτία.

Ζυγός

Δυσκολεύεσαι να σκεφτείς ρεαλιστικά και τσακώνεσαι με όποιον βρεις μπροστά σου. Με τον εγωισμό σου, απομακρύνεις μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Σκορπιός

Κλείνεσαι στον εαυτό σου και πέφτεις πολύ ψυχολογικά. Δεν αφήνεις τον σύντροφό σου να σε πλησιάσει και χάνεις τις όμορφες στιγμές μαζί του.

Τοξότης

Πρόσεξε αυτά που λες γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς έντονα με φίλους. Η πεσμένη σου διάθεση δεν επιτρέπει πολλές ρομαντικές στιγμές.

Αιγόκερως

Προβλέπεται να υπάρξουν καυγάδες και μάλιστα σε δημόσιο χώρο. Δεν θα λείψουν και οι συγκρούσεις με τον σύντροφό σου. Συγκρατήσου γιατί χάνεις το δίκιο σου.

Υδροχόος

Οι δικοί σου άνθρωποι απογοητεύονται από τον τρόπο που αντιδράς και όλα δείχνουν ότι δεν μπορείς να βρεις λύση. Μην χάνεις την ψυχραιμία και στη δουλειά.

Ιχθύς

Η ψυχολογία σου είναι σε περίεργη κατάσταση και έχεις έντονα ξεσπάσματα. Δυσκολεύεσαι στην οικονομική διαχείριση και αυτό σε ρίχνει περισσότερο.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις