ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Μαΐου;

Κριός

Έχεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις αλλά θα τη βρεις τη λύση. Δεν σε φοβόμαστε. Ανανέωσε τη σχέση με λίγο πάθος και μην αφήνεις το άγχος της δουλειάς να σου χαλάει τη διάθεση.

Ταύρος

Σε έχουν πιάσει τα δημιουργικά σου και έχεις την καλύτερη διάθεση. Οι εκπλήξεις στη σχέση σας αναζωογονούν ενώ βρίσκεις  συνεργάτες σε νέα επαγγελματικά projects.

Δίδυμοι

Έρχεσαι κοντά με την οικογένειά σου και νιώθεις ζεστασιά. Μέρα πάθους και έρωτα η σημερινή, οπότε μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Καρκίνος

Θα ανταλλάξεις δημιουργικές ιδέες με φίλους και θα περάσεις τέλεια. Μίλα με το ταίρι σου γιατί είστε στο ίδιο μήκος κύματος τελικά.

Λέων

Οι συνθήκες είναι πολύ καλές για να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είσαι το κεντρικό πρόσωπο όπου βρεθείς. Η σχέση σου είναι στα καλύτερά της και τα βλέπεις όλα με αισιοδοξία. Πάρε ρίσκο στα επαγγελματικά, γιατί θα σου βγει σε καλό.

Ζυγός

Απομονώνεσαι και οι φόβοι σου δεν σε αφήνουν να χαρείς τη μέρα. Ο έρωτας θα λειτουργήσει σαν φάρμακο. Κλείσε παλαιότερες επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Σκορπιός

Ανοίξου στους φίλους και το ταίρι σου γιατί δείχνουν να σε καταλαβαίνουν και να θέλουν τα ίδια πράγματα με εσένα. Οι προτάσεις σου στη δουλειά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

Τοξότης

Ασχολείσαι με την κοινωνική εικόνα σου και πώς θα ξεχωρίσεις. Το ταίρι σου θα σε στηρίξει σε ό,τι και αν αποφασίσεις. Έχεις πάρα πολλή δουλειά αλλά ο τρόπος σκέψης σου θα σου βρει έξυπνες λύσεις.

Αιγόκερως

Είσαι γεμάτη κέφι, ζωντάνια και αισιοδοξία. Περνάς υπέροχα με φίλους ή τον σύντροφό σου και έρχονται επαγγελματικές προτάσεις, ειδικά αν ασχολείσαι με την επικοινωνία ή τη διαφήμιση.

Υδροχόος

Ξαναβρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου, πιστεύεις στις δυνάμεις σου και περνάς τη μέρα σου γεμάτη πάθος. Μην σε αγχώνουν οικονομικές ανατροπές. Θα τη βρεις την άκρη.

Ιχθύς

Αλλάζει ριζικά ο τρόπος που λειτουργείς και οι σχέσεις σου γίνονται πιο δυνατές και ισότιμες. Λειτουργείς πιο μεθοδικά στη δουλειά και αυτό γίνεται αντιληπτό.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις