ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Απριλίου;

Κριός

Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην διαπληκτιστείς με την οικογένειά σου. Λειτούργησε λιγότερο παρορμητικά στα επαγγελματικά.

Ταύρος

Πολλά τα νεύρα και οι εντάσεις και προβλέπονται καταιγίδες στη σχέση σου. Δείξε μεγάλη προσοχή προτού κλείσεις εμπορικές συμφωνίες.

Δίδυμοι

Έρχονται φοβίες και απωθημένα και ίσως χαλάσουν  το κλίμα της σχέσης σου. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και κοίτα να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Καρκίνος

Αν νιώσεις ότι προσπαθούν να σε χειραγωγήσουν, συγκράτησε τα νεύρα σου. Λειτούργησε διπλωματικά και δώσε προσοχή στα οικονομικά σου.

Λέων

Βρες λύσεις σε αισθηματικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούν και φρόντισε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά σου, ώστε να μην νιώθεις ότι πιέζεσαι.

Παρθένος

Η ψυχολογία σου παίρνει την κάτω βόλτα λόγω των εντάσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπάρχουν συνάδελφοι που προσπαθούν να σε υπονομεύσουν.

Ζυγός

Μην εκτονώνεσαι στο ταίρι σου, επειδή η δουλειά και η καθημερινότητα σου προκαλούν άγχος. Μην επηρεάζεσαι αρνητικά από τα «παρασκήνια» στη δουλειά.

Σκορπιός

Έχεις πολύ καλή και θετική διάθεση, επομένως μην επιτρέπεις στους άλλους να στο χαλάσουν.  Μην το βάζεις κάτω αν τα επαγγελματικά δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες.

Τοξότης

Υπάρχει μπόλικη ένταση, αλλά κοίτα να τη διοχετεύσεις στο ερωτικό πάθος. Ακολούθησε το ένστικτό σου στη δουλειά, και απομακρύνσου αν το κρίνεις απαραίτητο.

Αιγόκερως

Μην επιβάλλεσαι στους άλλους, γιατί έτσι χάνεις το δίκιο σου. Μην παίζεις χειριστικά παιχνίδια με τον σύντροφό σου και μην επηρεάζεσαι από τις οικονομικές εξελίξεις. Κατά τ’άλλα, κουράγιο.

Υδροχόος

Θέλεις να πάρεις από τις αποστάσεις σου από το ταίρι σου και αυτό δημιουργεί άβολες καταστάσεις. Δεν αποκλείονται οι αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις στη δουλειά.

Ιχθύς

Η εκτόνωση μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργικότητα θα σε σώσει. Έχεις αρκετές υποχρεώσεις στη δουλειά, που σου προκαλούν έντονο άγχος.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις