ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Pexels

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Νοεμβρίου;

 

Κριός

Η σημερινή μέρα εντείνει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που σε γεμίζουν κέφι και νέες ιδέες. Η καλή σου διάθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές συζητήσεις όπου θα χαλαρώσεις και θα περάσεις όμορφα.

Ταύρος

Σήμερα εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ό,τι αφορά τις συναισθηματικές σου ανάγκες και κατά πόσο αυτό που βιώνεις σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα. Παράλληλα η μέρα και σου δίνει ώθηση για να συμμετέχεις σε φιλικές παρέες ξεφεύγοντας από τις όποιες ανησυχίες..

Δίδυμοι

Η μέρα σού δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψεις πραγματικά τι είναι αυτό που μπορεί να εξελίξεις στη μετέπειτα πορεία σου. Παράλληλα το απόγευμα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε ό,τι αφορά τη δημόσια εικόνα σου.

Καρκίνος

Η μέρα ενισχύει την ανάγκη να απομονωθείς από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς έρχονται στο μυαλό σου αναμνήσεις και πληγές που μπορεί να ταλαιπωρούν τη ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό θα απαλύνει τον πόνο.

Λέων

Λέων, ανακινείς ζητήματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, το απόγευμα ενισχύει τη διαίσθηση σου, παράλληλα όμως ισχυροποιεί τους φόβους σου που εκδηλώνονται απότομα στο περιβάλλον που κινείσαι.

Παρθένος

Περνάς σε μία περίοδο όπου αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι η προσωπική σου εξέλιξη και η δημόσια εικόνα σου. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν για να βρεθείς πιο κοντά στην κοινωνική καταξίωση.

Ζυγός

Η μέρα εντείνει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις αμελής στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη και θα εκτεθείς. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένος εκεί που πρέπει για να απολαύσεις τις ελεύθερες ώρες σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο που δεν θα εκφράζεσαι και προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους και τις κινήσεις τους. Οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις δυναμιτίζοντας τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

Τοξότης

Τοξότη, σε διακρίνει έντονη διάθεση διπλωματίας και κατανόησης προς όλους. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι διάχυτη καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να δεις αν σε εκτιμούν και σε υπολογίζουν οι γύρω σου. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που είναι εξαιρετικά σημαντικό για εσένα.

Αιγόκερως

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να βρεις λύσεις στην καθημερινότητα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις και μπορεί να παίζουν επιβαρυντικό ρόλο στην ψυχολογία σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε βοηθήσει να κινηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Η μέρα αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση για δημιουργία και διασκέδαση. Η παιδικότητα που εκδηλώνεις φτιάχνει το κέφι των προσώπων που σε ενδιαφέρει, όμως φρόντισε να περιορίσει στην ανάγκη για αυτοπροβολή πού θα οδηγήσει σε υπερβολές.

Ιχθύς

Η μέρα επικεντρώνει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου στο οικογενειακό περιβάλλον και στο κατά πόσο αντιλαμβάνονται τις πραγματικές σου ανάγκες. Παράλληλα, το απόγευμα απογειώνει την ενέργεια και τον δυναμισμό και δημιουργώντας προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις