ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 2 Οκτωβρίου;

Κριός

Η σημερινή μέρα σε βοηθά να αφήσεις πίσω από την εσωστρέφεια που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να εκφράζεσαι με επιθετική διάθεση και εριστικότητα δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου.

Ταύρος

Περνάς στην εσωστρέφεια και οι μνήμες του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ορμή προκαλώντας μελαγχολία. Μην βιαστείς στο επόμενο διάστημα να πάρεις αποφάσεις καθώς ο συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και ώριμα.

Δίδυμοι

Η ανάγκη αποδοχής από τους γύρω σου είναι έντονη για αυτό και δεν θα διστάσεις να συμβιβαστείς με καταστάσεις που μπορεί να μη σε εκφράζουν πραγματικά. Η χαρά και η παιδικότητα που εκδηλώνεις έχει άμεσο αντίκτυπο στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου δημιουργώντας ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσετε όμορφα.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα μπορεί να σε απασχολεί, όμως βρίσκεις μέσα σε αυτήν διεξόδους για να είναι πιο ανάλαφρη. Δώσε την απαιτούμενη προσοχή στη σωματική σου υγεία και επιδίωξε να αρχίσεις άσκηση και ένα είδος διατροφής που μπορεί να σε γεμίσει ενέργεια και εξαιρετική ψυχική διάθεση.

Λέων

Το κέφι και η χαρά που σε διακατέχουν δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή. Είναι βέβαιο ότι η θετική σου διάθεση θα βοηθήσει να ξεπεραστούν η κατήφεια και πιθανή αισιοδοξία λόγω των δυσκολιών της εποχής. Δείχνεις το δρόμο για την αισιόδοξη αντιμετώπιση της ζωής.

Παρθένος

Παρθένε, η οικογένεια παίζει πρωταρχικό ρόλο σήμερα για εσένα καθώς οι στιγμές μαζί τους είναι πολύτιμες και μπορείς να τις απολαύσεις. Η όμορφη ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει στο να λυθούν θέματα που απασχολούν έντονα σε καθημερινό επίπεδο και πιθανά σου προκαλούσαν άγχος.

Ζυγός

Η επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Η κοινωνικότητα είναι χαρακτηριστικό της προσωπικότητας σου και παρ’ όλες τις δυσκολίες της εποχής απολαμβάνει να συζητάς και να περνάς χαλαρές στιγμές με τα πρόσωπα που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου.

Σκορπιός

Στροφή στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξέρεις που πατάς και πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Επικεντρώσου στο να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας ένα όμορφο γεύμα με δικά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα σε βγάζει δυναμικά στο προσκήνιο, καθώς μπορείς να διεκδικήσεις την προσοχή και να εκφράσεις με αμεσότητα τις απόψεις σου. Προσοχή στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός, κάτι που θα κοστίσει στις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σου.

Αιγόκερως

Οι αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό σου και απασχολούν τη σκέψη. Αυτό είναι πιθανό να σε οδηγήσει στη μελαγχολία και στο να απομακρυνθείς από τους γύρω σου. Αξιοποίησε ευκαιρίες για συζήτηση με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να λειτουργήσουν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου.

Υδροχόος

Το φιλικό σου περιβάλλον κυριαρχεί καθώς επιδιώκεις να έρθει σε επαφή μαζί τους και να ανταλλάξεις απόψεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για κοινή δράση που θα σου κεντρίσουν την προσοχή και θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς τι μπορείς να προσφέρεις σε μία ομαδική προσπάθεια.

Ιχθύς

Είναι πιθανό σήμερα να επικεντρωθείς στην εικόνα που έχεις διαμορφώσει ως προς το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που κινείσαι. Είναι κάτι που μπορεί να σου δημιουργήσει η κατήφεια καθώς πιθανά να θέλεις να κάνεις αλλαγές που δεν είναι εύκολες. Κλείσε θέματα μέσα σου που μπορεί να σε προβληματίζουν και τότε θα καταλάβεις ποια πραγματικά είναι αυτό που ικανοποιεί μέσα σου την έννοια της κοινωνικής καταξίωσης.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις