ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 19 Ιουλίου;

Κριός

Το τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου σου χαλάει τη διάθεση και αυτό φαίνεται και στη σχέση σου. Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά, αν κάτι τέτοιο είναι δυνατό.

Ταύρος

Η ένταση θα οδηγήσει σε μία σοβαρή συζήτηση για τη σχέση σου, αλλά η εξέλιξη μάλλον δεν θα είναι καλή. Οι φίλοι σου είναι εκεί για να σε στηρίξουν.

Δίδυμοι

Έχεις μία ανησυχία για τα οικονομικά σου κι αν σου φτάνουν. Μην τα μπλέκεις με τα ερωτικά σου γιατί θα χαλάσεις τη μέρα σου.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις παντού αλλά έχεις και νεύρα. Μην μπλέκεις τα προσωπικά με τη δουλειά και κράτησε χαμηλούς τόνους.

Λέων

Μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν δεν θα είναι για καλό. Ρίξ’ το καλύτερα στη δουλειά για να υπάρξει ισορροπία.

Παρθένος

Είναι μέρα για διαφωνίες. Με φίλους, με τον σύντροφό σου αλλά και με συνεργάτες. Πρόσεξε πώς επικοινωνείς τις απόψεις σου.

Ζυγός

Μαλώνεις με το ταίρι σου και δύσκολα θα υποχωρήσει κάποιος. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στη δουλειά, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία εκ μέρους σου.

Σκορπιός

Μην χαλάς την καλή ατμόσφαιρα επειδή νιώθεις ανασφάλεια. Φρόντισε να γεμίσεις τις μπαταρίες σου για να υποδεχτείς σωστά τη νέα εβδομάδα.

Τοξότης

Τακτοποίησε τα οικονομικά σου και μην αφήνεις τη ζήλια να μπει στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θα διώξεις με τη συμπεριφορά σου μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Αιγόκερως

Νιώθεις μεγάλη ένταση και αποφασίζεις να την εκτονώσεις για να νιώσεις καλύτερα. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος να δημιουργηθούν νέα προβλήματα στη σχέση.

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις είναι βουνό και εσύ δεν έχεις πολύ κουράγιο. Ξαφνικά βλέπεις έναν συνάδελφο με άλλα μάτια αλλά μπορεί να μην πάει καλά αυτό.

Ιχθύς

Ώρα να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο τον εαυτό σου. Κράτα χαμηλούς τόνους σε νέα γνωριμία, μέχρι να σιγουρευτείς.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις