ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 18 Μαρτίου;

Κριός

Η νευρικότητα λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου, επομένως δείξε ψυχραιμία. Απόφυγε τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου. Δεν ευθύνεται εκείνο για την ένταση που σου προκαλεί (και) η δουλειά.

Ταύρος

Εσύ έχεις  καλή διάθεση και δείχνεις να την μεταφέρεις και στους άλλους. Ασχολήσου με πράγματα που σε ενθουσιάζουν και δώσε λίγη από αυτήν την ενέργεια και στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Ευκαιρία για ενδοσκόπηση, ώστε να αξιολογήσεις το πώς είναι η ζωή σου. Άφησε την καχυποψία στην άκρη και πάρε πρωτοβουλίες σε επιχειρηματικά θέματα.

Καρκίνος

Προσπαθείς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου, αλλά αυτό θα οδηγήσει σε εντάσεις. Βρες τις ισορροπίες και στη δουλειά ώστε να μην νιώσεις ριγμένη.

Λέων

Γίνεσαι επικριτική και απότομη γιατί θέλεις να είναι όλα στην εντέλεια στο σπίτι αλλά δεν είναι κι εύκολο. Λύσε τα προβλήματα που προκύπτουν μέσα στη σχέση σου.

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και αυτό σου κάνει πολύ καλό. Είναι μία καλή ευκαιρία να δείξεις στο ταίρι σου τι πραγματικά σημαίνει για εσένα.

Ζυγός

Τα ερωτικά σου είναι πολύ καλά και υπάρχει γαλήνη στο σπίτι σου. Προκύπτουν όμως οικογενειακά θέματα που ίσως σου προκαλέσουν άγχος. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που αφορούν στα ακίνητα.

Σκορπιός

Θα ανταλλάξεις σκέψεις και συμβουλές και θα μοιραστείς προβληματισμούς με πολύ δικούς σου ανθρώπους. Το ίδιο θα κάνεις και με τον σύντροφό σου.

Τοξότης

Αντιδράς υπερβολικά γιατί έρχονται στην επιφάνεια όλες σου οι ανασφάλειες. Πίστεψε στον εαυτό σου και άκου τι έχει να σου πει και ο σύντροφός σου.

Αιγόκερως

Μην προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους γιατί αυτό θα οδηγήσει, με μαθηματική ακρίβεια, στους τσακωμούς. Αλλάζει ο τρόπος που διαχειρίζεσαι τα επαγγελματικά σου.

Υδροχόος

Οι πληγές του παρελθόντος ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και σε κάνουν να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάνε focus στη δουλειά σου και διοχέτευσε εκεί όλη την ενέργεια.

Ιχθύς

Βάζεις στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις μαζί με μία ομάδα. Έχεις κοινά όνειρα με το ταίρι σου. Άκου το ένστικτό σου. Έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις