ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 18 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντική αναστάτωση στην οικογενειακή και προσωπική σου ζωή. Επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο και να συζητήσεις ό,τι σε απασχολεί.

Ταύρος

Ταύρε, ο εκνευρισμός και η απολυτότητα που επιδεικνύεις θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Είναι σημαντικό να επιδείξεις ψυχραιμία και να ασχοληθείς με ό,τι μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να διασώσεις σημαντικές σχέσεις για εσένα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σχέσεις με πρόσωπα σημαντικά στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις στις απαιτήσεις σου ή να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων, θέλοντας να ωραιοποιήσεις τις καταστάσεις που βιώνεις. Προσπάθησε να λειτουργείς ρεαλιστικά γιατί η απογοήτευση αργότερα θα είναι μεγάλη.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα ενισχύει τον εκνευρισμό και τις αμφιβολίες που εκδηλώνονται απότομα.

Λέων

Λέων, η μέρα δημιουργεί ιδιαίτερη αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που ακόμα σε πληγώνουν. Το απόγευμα ενισχύει την ανάγκη σου για κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε ό,τι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες που έχεις με το ταίρι σου. Το βράδυ αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί έντονα εξουσιαστικές τάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Επικεντρώνεσαι αλλού ώστε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και τις παρέες που μπορείς να διασκεδάσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα και απωθημένα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν λύσεις.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα που θα δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να σε καταλάβουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το πρωί μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο λόγω των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια. Η μέρα στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που θέλεις να λύσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, το πρωί δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμμονές και εντάσεις. Η μέρα σε βοηθά να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα και να βρεις λύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα ενισχύει το πάθος και την ένταση στη σχέση λόγω ανασφαλειών και εξουσιαστικών διαθέσεων που έρχονται στο προσκήνιο. Το απόγευμα σου δίνει την ευκαιρία να απομονωθείς σκεπτόμενος καταστάσεις που πρέπει να κλείσεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.