ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Ιουλίου;

Κριός

Το βράδυ βγες να ξεσκάσεις με το ταίρι σου και να θυμηθείτε τα παλιά. Τα οικονομικά σου θα δουν πολύ μεγάλη άνοδο.

Ταύρος

Προσοχή στις σπατάλες σήμερα. Είσαι έτοιμη να υποδεχθείς μία γνωριμία που θα σου φέρει την ασφάλεια που αποζητάς.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, είσαι γεμάτη γοητεία και δεν σου αντιστέκεται κανείς. Μην απαιτείς την προσοχή του συντρόφου σου, γιατί έτσι δεν θα την πάρεις.

Καρκίνος

Θα δεις φίλους από τα παλιά και θα περάσεις όμορφες στιγμές. Άσε πίσω σου τις ερωτικές εντάσεις και δείξε κατανόηση όπου χρειάζεται.

Λέων

Λειτουργείς πιο ομαδικά με το ταίρι σου και μπράβο για αυτό. Κάποιες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις τις επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Παρθένος

Είσαι σε φάση να ασχοληθείς κυρίως με τα επαγγελματικά σου και να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Μην φέρνεις εντάσεις μέσα στη σχέση.

Ζυγός

Έχεις πάρα πολύ κέφι και σήμερα θα το εκμεταλλευτείς. Κανόνισε να φύγεις Σαββατοκύριακο με καλή παρέα για λίγη ανανέωση.

Σκορπιός

Σε απασχολούν τα οικονομικά σου και σήμερα θα τα βάλεις σε μία τάξη. Μην δυναμιτίζεις την ατμόσφαιρα στα ερωτικά σου, χωρίς να υπάρχει λόγος.

Τοξότης

Η σχέση σου είναι το παν σήμερα και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Αιγόκερως

Πολλές οι υποχρεώσεις και έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι. Το σημαντικό είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες στα προσωπικά σου για να νιώθεις ηρεμία στο σπίτι.

Υδροχόος

Ετοιμάζεσαι να πας θέατρο ή σε κάποια συναυλία και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Το πάθος δεν πρόκειται να λείψει σήμερα.

Ιχθύς

Λύσε οικογενειακά θέματα σήμερα που είναι μία καλή ευκαιρία και θα πετύχεις αυτά που θέλεις. Θα κλείσεις και θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις