ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Οκτωβρίου;

Κριός

H υπερβολική φλυαρία μπορεί να οδηγήσει σε υποσχέσεις που δεν είναι εύκολο να τηρήσεις. Φρόντισε να σκέφτεσαι πολύ καλά ότι εκφράζεις, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις, στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα απογειώνει τη διάθεσή σου.

Ταύρος

Aπό το βράδυ βγαίνεις από την εσωστρέφεια και δείχνεις με δυναμισμό τι νιώθεις εκφράζοντας συναισθήματα και απόψεις. Προσοχή γιατί μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς να γίνεις επιθετικός και εριστικός, θέλοντας να υπερασπιστείς τα δικά σου πιστεύω.

Δίδυμοι

Η μέρα ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου. Διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και αυτό να ενοχλήσει.

Καρκίνος

Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεπεράσεις ζητήματα που σε απασχολούν από το παρελθόν. Νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις κι αυτό τελικά σε βοηθάει να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο επικοινωνούν αιφνιδιαστικά με σένα ανεβάζοντας τη διάθεσή σου.

Λέων

Η επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε γεμίζει αισιοδοξία καθώς η ατμόσφαιρα μεταξύ σας είναι ιδανική. Αυτό σου δίνει δύναμη για να κινητοποιηθείς σε πιθανά κοινά ενδιαφέροντα που δημιουργούν νέες προοπτικές μπροστά σου. Άλλωστε, η ομαδική προσπάθεια σου κεντρίζει έντονα την προσοχή.

Παρθένος

Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον σε αιφνιδιάζουν επικοινωνώντας μαζί σου και αυτό σου δημιουργεί μεγάλη ευεξία. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και μπορείς να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα στις μεταξύ σας επαφές καθώς νιώθεις και εσύ την αισιοδοξία να κυριαρχεί.

Ζυγός

Η επικοινωνία με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σε γεμίζει χαρά καθώς ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους μπροστά σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και έχεις την αυτοπεποίθησή να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα και για τη μελλοντική σου πορεία.

Σκορπιός

Σου δίνεται η ευκαιρία να ανακουφίσεις φοβίες και ανασφάλειες που έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ξεπεράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν καχυποψία απέναντι στους άλλους. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να δει τα πραγματικά πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που μπορεί να αξιοποιήσει.

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι αυτές που πρωταγωνιστούν σήμερα καθώς επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το κέφι και η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστούν και δημιουργούν ιδανικό κλίμα στις μεταξύ σας επαφές.

Αιγόκερως

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις να ξεπεράσεις και την επικριτική σου διάθεση που ενοχλεί τους γύρω σου και οδηγεί σε ένταση χωρίς πραγματικούς λόγους.

Υδροχόος

Η χαρά και η παιδικότητα δεν λείπουν κι αυτό χαρακτηρίζει την ημέρα και τις επαφές σου με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά. Η αυτοπεποίθησή σου βοηθά στο να δείξεις πραγματικά τι θέλεις να καταφέρεις και ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Ιχθύες

Σήμερα έχεις την ευκαιρία να στραφείς στον κοντινό περίγυρο επιδιώκοντας να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να έχεις. Η ανάγκη για γνώση αυξάνεται και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα επιμορφωτικά ενδιαφέροντα.