ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 16 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Έντονα συναισθήματα και επιθετικές διαθέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η διάθεσή σου δεν δείχνει να είναι σταθερή. Από το μεσημέρι και μετά γεγονός είναι ότι στην έπεσε στο να απολαύσεις τις στιγμές και να αφήσεις πίσω σε ότι σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβους.

Ταύρος

Είναι γεγονός ότι οι επιδιώξεις να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και να βγεις από την κατήφεια κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Το βράδυ βρίσκεις ισορροπίες και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Δίδυμοι

Πρόσεξε ιδιαίτερα το πρωί τις κόντρες με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σου στοιχίσουν καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει τα νεύρα σου. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα και να επικεντρωθείς σε σκέψεις και συναισθήματα που αναβιώνουν από παλιές υποθέσεις.

Καρκίνος

Το πρωί πιθανότατα να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και η ένταση κυριαρχεί καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Από το μεσημέρι και μετά στρέφεσαι στο φιλικό περιβάλλον που είναι γεγονός ότι αρχικά δεν φαίνεται να καλύπτει αυτά που θα επιθυμούσες να σου δώσει.

Λέων

Επικεντρώνεσαι σε πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι κάτι που χαλάει την διάθεση σου. Ιδιαίτερα το απόγευμα δεν θα ήθελες να ασχοληθείς με πρόσωπα που δεν είναι του άμεσου περιβάλλοντός σου καθώς επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και πιθανότατα να τους αποφύγεις.

Παρθένος

Η νευρικότητα θα κυριαρχήσει ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη από το άγχος και την ένταση. Το απόγευμα παίρνουν ψυχολογικές ανάσες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού του περιβάλλοντος που θα φτιάξουν το κέφι σου.

Ζυγός

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε ό,τι αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις εκνευρισμό που δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμος. Προετοιμάσου και για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σας στενοχωρήσουν.

Σκορπιός

Ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις σχέσεις που έχεις στην ζωή σου και στο πώς επικοινωνείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη να βρίσκονται δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρήσεις που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου και αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Τοξότης

Δείχνεις το ενδιαφέρον σου για ζητήματα της καθημερινότητας που θεωρείς ότι πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτά είναι που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση και άγχος και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου προκαλώντας προβλήματα. Η άσκηση δεν θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις για αυτό ένταξέ την στο πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός το πρωί δεν θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου. Στην πορεία ιδιαίτερα μετά το απόγευμα βρίσκεις τη χαρά και το κέφι περνώντας ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην γίνεις απόλυτος με τους γύρω σου αλλάζοντας την ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Η ένταση με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να χαλάσει το κέφι σου το πρωί και να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσεις και να δεις τα θετικά της επικοινωνίας και της επαφής που έχεις μαζί τους. Από το απόγευμα και μετά η οικογένεια πρωταγωνιστεί.

Ιχθύς

Η διάθεση να επικοινωνήσεις με τον κοντινό περίγυρό γίνεται πολύ έντονη από το απόγευμα και μετά καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που εκτιμάς την γνώμη τους. Η χαρά που σου δίνουν ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις