ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 16 Μαΐου;

Κριός

Έχεις μία συναισθηματική φόρτιση που δεν σε αφήνει να δεις αντικειμενικά τις καταστάσεις. Συγκεντρώσου στις υποχρεώσεις σου για να βρεις την ισορροπία.

Ταύρος

Νιώθεις περίεργα με κάποιους φίλους αλλά πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη. Ώρα να επανεξετάσεις τη σχέση σου και να γίνεις πιο συγκεκριμένη στους επαγγελματικούς σου στόχους.

Δίδυμοι

Έχεις αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά και αυτό δημιουργεί άγχος αλλά και εντάσεις στα προσωπικά. Μήπως οι άλλοι έχουν λανθασμένη εντύπωση για εσένα;

Καρκίνος

Σήμερα θα περάσεις ευχάριστα με καλή παρέα. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για περισπούδαστες συζητήσεις με τον σύντροφό σου.

Λέων

Οι αμφιβολίες που έχεις μπορούν να επηρεάσουν όλους τους τομείς. Δεν είναι καλή μέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Παρθένος

Περνάς όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σου αλλά μην έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες. Ο ρομαντισμός δεν θα λείψει.

Ζυγός

Δεν έχεις πολλή όρεξη για φλερτ και γενικά σε πνίγουν οι πολλές υποχρεώσεις. Προσοχή στις κινήσεις που κάνεις στη δουλειά, γιατί δεν έχεις και την πιο καθαρή σκέψη.

Σκορπιός

Στρέψε την προσοχή σου σε κάτι δημιουργικό και φρόντισε να περάσεις μία παθιασμένη βραδιά με το ταίρι σου. Άσε για την ώρα τα θέματα της δουλειάς.

Τοξότης

Αφιερώνεις χρόνο στην οικογένειά σου αλλά δημιουργούνται παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου. Τακτοποίησε θέματα ακίνητης περιουσίας.

Αιγόκερως

Κοίτα να περάσεις όμορφα και μην παρερμηνεύεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουμε με εμπόριο και δημόσιες σχέσεις.

Υδροχόος

Ώρα για απολαύσεις, πάθος και αισθησιακές στιγμές. Μην ασχολείσαι με πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά μην κάνεις και οικονομικές σπατάλες.

Ιχθύς

Κάνε σοβαρές συζητήσεις, μόνο αν μπορείς να επικοινωνήσεις με ρεαλισμό. Καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις