ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα,16 Απριλίου;

Κριός

Έχεις μία ένταση και έναν δυναμισμό και είσαι έτοιμη να τα σαρώσεις όλα. Θα πετύχεις πολλά μαζί με το ταίρι σου, αλλά μάζεψε λίγο τον παρορμητισμό σου.

Ταύρος

Έχεις πολύ μεγάλο άγχος και αυτό θα φύγει μόνο αν περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους. Κάνε υπομονή στη δουλειά γιατί έρχονται νέες ευκαιρίες.

Δίδυμοι

Εξαιρετική η διάθεσή σου και αυτό φαίνεται στο πώς επικοινωνείς με τους αγαπημένους σου. Η διαφήμιση και η επικοινωνία ίσως σου ανοίξουν νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Καρκίνος

Υπάρχει μία αναστάτωση και είσαι έτοιμη να εκτονωθείς σε όποιον βρεις μπροστά σου. Αφέσου στο πάθος και ακολούθησε το ένστικτο στη δουλειά.

Λέων

Κράτησε χαμηλούς τόνους και άσε τους ανταγωνισμούς με τους γύρω σου. Δεν θα σε ωφελήσουν οι συγκρούσεις αυτές τις μέρες.

Παρθένος

Με καλό προγραμματισμό, θα βάλεις σε τάξη όλες τις υποχρεώσεις σου. Μην δίνεις σημασία σε μικρές λεπτομέρειες που σε ενοχλούν στη σχέση σου.

Ζυγός

Απολαμβάνεις αυτές τις μέρες σαν μικρό παιδί. Το πάθος παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή σου και νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα στη δουλειά.

Σκορπιός

Τα οικογενειακά θέματα σου φέρνουν εντάσεις, αλλά βρες καταφύγιο στη σχέση σου. Δεν αποκλείονται και οι συγκρούσεις στον χώρο της δουλειάς.

Τοξότης

Θα ασχοληθείς με σπουδές και επιμορφωτικά θέματα. Έχεις πολύ καλή διάθεση και τα ερωτικά σου βλέπουν μεγάλη εξέλιξη.

Αιγόκερως

Δείξε αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου αλλά άσε και τους άλλους να πουν αυτά που θέλουν. Αν χρειαστεί, κάνε πίσω σε θέματα δουλειάς ώστε να μην χάσεις το δίκιο σου.

Υδροχόος

Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου  γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα έχουν εσένα ως στόχο. Άκου και τις ανάγκες του συντρόφου σου.

Ιχθύς

Μελαγχολική διάθεση σήμερα και σκέφτεσαι το παρελθόν. Η τέχνη θα σε βοηθήσει να διοχετεύσεις δημιουργικά αυτά που αισθάνεσαι.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις