ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 16 Μαρτίου;

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με πεσμένη διάθεση, αλλά μετά το απόγευμα παίρνεις τα πάνω σου.Έχεις πολλές υποχρεώσεις να διεκπεραιώσεις, ενώ το ταίρι σου σου δείχνει να μην σε καταλαβαίνει.

Ταύρος

Δυσκολεύεσαι να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και αυτό θα οδηγήσει σε κόντρες. Έχεις όμως πολύ έξυπνες ιδέες που θα αλλάξουν την εργασιακή σου κατάσταση.

Δίδυμοι

Έχεις μία ένταση και προσπαθείς να επιβληθείς στους άλλους. Δεν θα σου βγει σε καλό. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα οικονομικά.

Καρκίνος

Έχεις τη διάθεση να βρεις συμβιβαστικές λύσεις στη δουλειά, αλλά μην το παρακάνεις. Άκου και τις δικές σου ανάγκες. Καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Λέων

Έχεις πολύ καλή διάθεση αλλά το άγχος τα σαρώνει όλα και σε ρίχνει ψυχολογικά αργά μέσα στη μέρα. Προτού μιλήσεις, σκέψου το δύο φορές. Ή μέτρα από μέσα σου μέχρι το 10.

Παρθένος

Έχεις μεγάλη ανάγκη την ισορροπία και προσπαθείς να εξομαλύνεις όλες σου τις σχέσεις. Είσαι σε φάση δημιουργικότητας και αυτό φαίνεται μέσα από τη δουλειά σου.

Ζυγός

Αποτραβιέσαι γιατί θέλεις τον χώρο και τον χρόνο σου. Μπορείς να συζητήσεις θέματα ακίνητης περιουσίας και να βρεθεί μία συμφέρουσα λύση για εσένα.

Σκορπιός

Θα ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα στη σχέση σου. Προσοχή στα οικονομικά, γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και να πάρεις τη λάθος απόφαση.

Τοξότης

Απολαμβάνεις την κάθε στιγμή και τις μικρές χαρές της ζωής. Σε απασχολούν έντονα τα οικονομικά σου και αποζητάς νέες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

Περιόρισε την εγωκεντρική σου τάση και μίλα ανοιχτά στο ταίρι σου για τις ανάγκες που έχεις. Πάρε πρωτοβουλίες σε νέες συνεργασίες και μην φοβάσαι να διαφωνήσεις.

Υδροχόος

Είσαι σε φάση εσωτερικού απολογισμού και αυτό ίσως σε ρίξει σε ελαφριά μελαγχολία. Βρες διέξοδο στην τέχνη και τακτοποίησε όλες τις εκκρεμότητες που σου προκαλούν άγχος.

Ιχθύς

Φαίνεται ότι κάνεις ένα νέο και τονωτικό ξεκίνημα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Τώρα μπορείς να κινηθείς όπως θέλεις στη δουλειά και να πετύχεις τους στόχους σου.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις