ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 15 Ιουλίου;

Κριός

Θα υπάρξουν οικογενειακοί τσακωμοί και η ένταση θα ανέβει. Ο μόνος τρόπος να χαλαρώσεις είναι μερικές στιγμές παρέα με το ταίρι σου. Κλείνουν σημαντικές οικονομικές εκκρεμότητες.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, έχεις την αισιοδοξία με το μέρος σου και είσαι ο εαυτός σου στη σχέση σου. Διεκδίκησε αλλαγές στη δουλειά, αλλά χωρίς πλάγιους χειρισμούς.

Δίδυμοι

Σε πιάνουν οι φοβίες σου και αμφιβάλλεις για αυτά που κάνουν οι γύρω σου. Μία επιστροφή από το παρελθόν σε ενθουσιάζει, αλλά γρήγορα καταλαβαίνεις τι θέλει από εσένα.

Καρκίνος

Θα υπάρξουν προστριβές αλλά πρόσεχε πώς εκδηλώνεσαι γιατί ίσως στενοχωρήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα. Λειτούργησε ομαδικά στη δουλειά και θα πετύχεις τους στόχους σου.

Λέων

Το παρελθόν σε επηρεάζει στο παρόν και δημιουργεί προβλήματα στα προσωπικά και τη δουλειά σου. Δείξε αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου και μην ανησυχείς για το τι θα σκεφτεί.

Παρθένος

Τακτοποίησε θέματα και παρεξηγήσεις που έχουν προκύψει με φίλους. Ανανέωσε τη σχέση με μία ρομαντική βραδιά και μην αμελείς νομικά ζητήματα.

Ζυγός

Κράτα χαμηλούς τόνους αν υπάρξουν προβλήματα στη δουλειά και διεκδίκησε αυτά που χρειάζεσαι από το ταίρι σου.

Σκορπιός

Μην χαλάς την καλή σου διάθεση με οικογενειακές κόντρες και μην χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα ένα νέο πρόσωπο που σε εμπνέει. Η σχέση με τους συνεργάτες σου βελτιώνεται.

Τοξότης

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη υποχρεώσεις, αλλά μην παραμελείς τη σχέση σου. Οργάνωσε μία απόδραση ή ετοίμασε τις διακοπές σου για να μπεις στο κλίμα.

Αιγόκερως

Αν θες ηρεμία και ισορροπία, μην γίνεσαι κτητική με τους άλλους και μην επιβάλλεσαι. Το ταίρι σου είναι ελεύθερο ό,τι θέλει να κάνει. Βρείτε μαζί τις ισορροπίες.

Υδροχόος

Θα υπάρξουν μικρά εμπόδια στη δουλειά που θα σε κρατήσουν μακριά από τις φιλοδοξίες σου. Μην το βάζεις κάτω. Η ζωή σου αλλάζει ριζικά, αλλά χρειάζεται υπομονή.

Ιχθύς

Χρειάζεται ειλικρίνεια στη σχέση προκειμένου να καταλάβει το ταίρι σου ότι δεν φταίει που νιώθεις περίεργα αυτήν την περίοδο. Είναι καλή στιγμή να κλείσεις οικονομικές κι εμπορικές συμφωνίες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις