ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 15 Μαρτίου;

Κριός

Έχεις ανάγκη από επικοινωνία και να μοιραστείς τις σκέψεις σου αλλά δεν είναι η ώρα να κάνεις πολύ σοβαρές συζητήσεις για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Προσπάθησε να διαχειριστείς  τη νευρικότητά σου και να μην δημιουργήσεις προβλήματα στις σχέσεις σου. Το επαγγελματικό τοπίο είναι θολό και μπορεί να κάνεις σοβαρά λάθη.

Δίδυμοι

Αν και Κυριακή, στο μυαλό σου είναι κυρίως η δουλειά και η εξέλιξή της. Πέρνα στο σπίτι χρόνο με τον σύντροφό σου.

Καρκίνος

Θέλεις να τακτοποιήσεις όλες σου τις εκκρεμότητες αλλά ξεσπάς τα νεύρα σου σε εκείνους που σε νοιάζονται. Ξεκουράσου λίγο, θα σου κάνει καλό.

Λέων

Είσαι σε καλή διάθεση και θέλεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου, αλλά μην έχεις υψηλές απαιτήσεις από τους άλλους. Προσοχή στα περιττά έξοδα.

Παρθένος

Προσοχή στις εναλλαγές της διάθεσή σου. Βρες ανακούφιση σε πολύ δικά σου πρόσωπα και μην πιστεύεις εκείνα που σου υπόσχονται πράγματα που δεν πρόκειται να τηρήσουν.

Ζυγός

Σήμερα θα κάνεις μία πολύ σημαντική κουβέντα με το ταίρι σου και θα οδηγηθείτε σε λύσεις. Ίσως καταφέρεις να κλείσεις σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Έντονες οι ανασφάλειές σου και η σκέψη σου μπορεί να θολώσει. Σε απασχολούν πολύ τα οικονομικά σου, αλλά μην βιαστείς να βάλεις υπογραφές.

Τοξότης

Μην γίνεις επιθετική με το ταίρι σου αν δεις ότι δεν παίρνεις όλη του την προσοχή. Άφησε τις επαγγελματικές αλλαγές για αργότερα.

Αιγόκερως

Η εσωστρέφεια που σε διακατέχει, σε αναγκάζει να έρθεις αντιμέτωπη με διάφορες ανασφάλειες. Σκέψου ρεαλιστικά, όπως συνήθως κάνεις.

Υδροχόος

Έχεις ηγετικές τάσεις στη δουλειά, και αυτό δείχνει ότι μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες. Δείξε προσοχή στις συναναστροφές σου γιατί ίσως να μην είναι αυτό που φαίνεται.

Ιχθύς

Αποτραβιέσαι από το ταίρι σου και δείχνεις να θέλεις να περάσεις χρόνο μόνη. Στα επαγγελματικά, έχεις έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις