ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Ιουλίου;

Κριός

Πρέπει να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά προσοχή με τα έξοδα και τις σπατάλες. Το ταίρι σου αιφνιδιάζεται από τη συμπεριφορά σου, επομένως δείξε προσοχή.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, σε έχει πιάσει η ανάγκη να τα αλλάξεις όλα και να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις στα επαγγελματικά.

Δίδυμοι

Κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί έχεις ελαφρώς τις μαύρες σου αλλά το ρομαντικό σκηνικό μπορεί να σε κάνει να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Συγκεντρώσου στα της δουλειάς.

Καρκίνος

Οι φίλοι σου έχουν σημαντικό ρόλο σήμερα και ανεβάζουν αυτόματα τη διάθεσή σου. Μία νέα γνωριμία θα σε κάνει να πάρεις τα πάνω σου. Λειτούργησε πιο ομαδικά στη δουλειά.

Λέων

Σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου, αλλά μπορείς να τα συνδυάσεις με κοινωνικές εξόδους. Δώσε λίγο χώρο και στη σχέση σου. Μην την αμελείς.

Παρθένος

Κάνε εκπλήξεις στο ταίρι σου και θα ανανεωθείς σε όλα τα επίπεδα. Επαγγελματικές προτάσεις από το εξωτερικό ίσως να είναι αυτές που περίμενες.

Ζυγός

Σήμερα η διάθεσή σου χαλάει γιατί αμφιβάλλεις για αυτά που ήδη έχεις. Διευθέτησε τα οικονομικά που σου προκαλούν άγχος και μην είσαι καχύποπτη με τον σύντροφό σου.

Σκορπιός

Περνάς χρόνο με όσους αγαπάς και αρχίζεις να λειτουργείς πολύ διαφορετικά στα ερωτικά σου. Κράτα χαμηλούς τόνους στη δουλειά.

Τοξότης

Ανατροπές στο πρόγραμμά σου και σε έχει πιάσει μεγάλο άγχος. Κάνε εκπλήξεις στον σύντροφό σου και φέρε αέρα ανανέωσης.

Αιγόκερως

Οι άνθρωποι στη ζωή σου είναι οι μόνοι που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση. Αν είσαι μόνη, μία νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Υδροχόος

Έχεις ανάγκη από οικογενειακή τρυφερότητα και θα υπάρξουν θέματα ακίνητης περιουσίας που μάλλον σε αγχώνουν. Απόφυγε τις κόντρες στη δουλειά.

Ιχθύς

Οργάνωσε μία μίνι απόδραση με το ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα. Βάλε μπροστά τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και θα βελτιωθούν τα επαγγελματικά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις