ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Μαΐου;

Κριός

Άσε τις εντάσεις και φρόντισε να περάσεις υπέροχα σήμερα. Οι συνθήκες το επιτρέπουν πάντως. Και βελτιώνονται τα οικονομικά σου.

Ταύρος

Υπάρχει διάχυτος εκνευρισμός που οδηγεί σε συγκρούσεις. Κάνε ένα βήμα πίσω αν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Επικοινωνείς με περισσότερη ουσία με την οικογένειά σου και κάνεις ερωτική εξομολόγηση στο ταίρι σου. Έχε τον νου σου για να είσαι εντάξει σε όλες σου τις υποχρεώσεις.

Καρκίνος

Νιώθεις καχύποπτα απέναντι στον σύντροφό σου και οι τσακωμοί είναι σχεδόν βέβαιοι. Τακτοποίησε τα οικονομικά σου και ξεκόλλα από το παρελθόν.

Λέων

Είσαι σε φάση αναθεωρήσεων και αφήνεις πίσω σου καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Η σχέση σου βάζει νέα θεμέλια και γίνεται πιο στέρεη. Άσε τις επαγγελματικές συζητήσεις για αργότερα.

Παρθένος

Η δουλειά σε πιέζει και δεν μπορείς να χαρείς τους φίλους και το ταίρι σου. Κάνε focus στη δουλειά αλλά εξήγησε την κατάσταση, όπου χρειάζεται.

Ζυγός

Εξαιρετική ή διάθεσή σου σήμερα και την περνάς με καλή παρέα. Αν είσαι single, επιστρέφει πρόσωπο από τα παλιά, και μάλλον θα είναι για καλό.

Σκορπιός

Προσπάθησε να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ παρέα με το ταίρι σου. Θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς. Η οικογένεια θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικές αποφάσεις.

Τοξότης

Ώρα να λύσεις παρεξηγήσεις και να βελτιώσεις τις οικογενειακές και φιλικές σου σχέσεις. Προσοχή στους οικονομικούς όρους σε επαγγελματικές συμφωνίες.

Αιγόκερως

Παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον σου και σταθεροποιείς τις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Σήμερα δεν θα λείψει το πάθος.

Υδροχόος

Σήμερα πρωταγωνιστεί η διασκέδαση και αποφασίζεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου. Πάρε πρωτοβουλίες στη δουλειά και μόνο κερδισμένη θα βγεις.

Ιχθύς

Ξεπερνάς το παρελθόν αλλά κλείνεσαι στον εαυτό σου προκειμένου να το πετύχεις. Υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει μία εμπορική συμφωνία που περιμένεις.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις