ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Οκτωβρίου;

Κριός

Η μέρα σε ωθεί να αλλάξεις σημαντικά τον τρόπο διαχείρισης και σκέψης σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι θεωρείς ότι σε καταπιέζει δημιουργώντας δυσκολίες στο περιβάλλον σου.

Ταύρος

Εκδηλώνεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματά σου και αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με ένταση θεωρώντας ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα ήθελες.

Δίδυμοι

Η μέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο. Μπορεί να νιώσεις ότι επηρεάζουν την προσωπική σου εξέλιξη και τη μελλοντική σου πορεία και αυτό είναι αρκετό για να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Καρκίνος

Η μέρα επικεντρώνει την προσοχή του σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που εγείρουν καχυποψία. Είναι σημαντικό να αφήσει στην άκρη την εριστική διάθεση για να περισώσεις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Λέων

Η μέρα μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά στην δημόσια εικόνα σου καθώς είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θα επιλέξουν να απομακρυνθούν από εσένα.

Παρθένος

Η μέρα λειτουργεί ανατρεπτικά στην κοσμοθεωρία σου καθώς σε βάζει σε νέο τρόπο σκέψης και αναζητήσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε καταπιέζουν όμως είναι απαραίτητο να διεκπεραιώσεις για να μην υπάρξουν προβλήματα με το περιβάλλον σου.

Ζυγός

Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένους μέσα σου με ξαφνικό τρόπο. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι σου δημιουργεί εκνευρισμό παρ’ όλο το γεγονός ότι μπορεί να είναι δύσκολο για σένα. Φρόντισε ο εγωισμός να μην σε εμποδίσει στην συγκεκριμένη διεργασία.

Σκορπιός

Η μέρα φέρνει σημαντικές ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν ξαφνικά κοντά σου και άλλα που θα απομακρυνθούν αιφνιδιάστηκα από εσένα. Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις αντικειμενικό κριτήριο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Τοξότης

Η μέρα ανατρέπει τα δεδομένα στην καθημερινότητα και δημιουργεί ένταση με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός στις εκφράσεις σου και να απομακρυνθείς από αυτούς που θεωρείς ότι δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλεις από τα πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Η μέρα ανατρέπει τους συσχετισμούς στην προσωπική σου ζωή κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε έκδηλο εγωκεντρισμό. Η συμπεριφορά σου θα καθορίσει την πορεία των σχέσεών σου καθώς είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα αντιδράσουν έντονα στην αδιαλλαξία και την σκληρή στάση σου.

Υδροχόος

Η μέρα επηρεάζει σημαντικά το οικογενειακό περιβάλλον και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πιθανές αλλαγές που επιθυμείς. Φρόντισε να μην είσαι σκληρός με οικεία πρόσωπα καθώς αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα έντονα προβλήματα και δεν αποκλείεται να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που αγαπάς.

Ιχθύς

Στρέφεις την προσοχή σου στο κοντινό περίγυρο καθώς πρόσωπα μέσα από αυτόν μπορούν να σε συμβουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις απωθημένο του παρελθόντος που σε οδηγούν σε ξεσπάσματα και να απολαύσεις μετά το μεσημέρι τις συζητήσεις και τις χαλαρές στιγμές που σε βοηθούν να ανακάμψεις ψυχολογικά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις