ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Ο δυναμισμός είναι διάχυτος και είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις σε ό,τι αφορά ζητήματα που σε πληγώνουν και θέλεις να αφήσεις πίσω σου.

Ταύρος

Ταύρε, η ημέρα σε καλεί να αντιμετωπίσεις με σθένος καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Είναι σημαντικό να βρεις ψυχικό σθένος που θα σε οδηγήσει στο να κλείσεις ό,τι λειτουργεί σαν εμπόδιο στο τώρα για να αλλάξεις ριζικά βοηθώντας τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η ημέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσει τραύματα που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες καταστάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, η ημέρα σε φέρνει αντιμέτωπο με τη δημόσια εικόνα σου και την ανάγκη για κοινωνική καταξίωση που σε διακατέχει. Ήρθε η στιγμή να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αυτοπεποίθηση που δεν έχεις σε αυτόν τον τομέα.

Λέων

Λέοντα, η ημέρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά την επιμόρφωση και πιθανές επαφές που έχεις με το εξωτερικό καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου. Η ανάγκη να ασχοληθείς με περισσότερα πράγματα σε κάνει να βάλεις στη ζωή σου νέα αντικείμενα εκπαίδευσης.

Παρθένος

Παρθένε, η ημέρα φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία σου. Μην επιτρέπεις σε ανασφάλειες και φόβους να κυριαρχήσουν καθώς δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματική σου άξια.

Ζυγός

Ζυγέ, η ημέρα σε αναγκάζει να δεις κατάματα τι πραγματικά πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξεις στις σχέσεις σου και φέρνει στην επιφάνεια πληγές που μπορεί να έχουν παραμείνει από προηγούμενες καταστάσεις και πιθανά σε επηρεάζουν ακόμα και τώρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ημέρα αναδεικνύει ζητήματα στην καθημερινότητα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς φαίνεται να έρχονται στο προσκήνιο πληγές του παρελθόντος που ήρθε η στιγμή να αφήσεις πίσω σου και να ανακουφιστείς.

Τοξότης

Τοξότη, η ημέρα ανοίγει έναν νέο κύκλο σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητα και την ανάγκη που έχεις να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Είναι αυτό που λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχή σου και σε γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η χαρά και η ζωντάνια είναι αυτά που σε χαρακτηρίζουν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι αφορά την οικογένειά σου και ζητήματα που πιθανά απασχολούν και εγείρουν πληγές του παρελθόντος. Φρόντισε να μην σε καταβάλει η κυκλοθυμία καθώς είναι αυτό που θα οδηγήσει σε εντάσεις και ξεσπάσματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και διάθεση να επικοινωνήσεις ξεχνώντας πληγές του παρελθόντος που δεν σε αφήνουν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Ιχθύες

Ιχθύ, θα στραφείς σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και θα κάνεις μία νέα διαχείριση σε σχέση με τους ψυχικούς και οικονομικούς πόρους. Ήρθε η ώρα να κλείσουν οι πληγές που μπορεί να επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου.