ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 13 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, ο εκνευρισμός είναι κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν αποκλείεται η δυσθυμία να οδηγήσει σε συγκρούσεις με πρόσωπα οικογενειακού περίγυρου. Το βράδυ η ψυχολογία σου βελτιώνεται και μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με την οικογένειά σου.

Ταύρος

Ταύρε, η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος λόγω της έντασης που σε διακατέχει. Το βράδυ μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να τα βρεις με τον εαυτό σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, είναι επιτακτική ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Αυτό όμως είναι πιθανό να οδηγήσει σε ένταση που καλό είναι να χαλιναγωγήσεις. Το έλλειμμα αυτοεκτίμησης κάνει την εμφάνιση του και επηρεάζει τη συμπεριφορά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου, όμως αυτό μπορεί να γίνει με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να αφήσεις τα σημαντικά ζητήματα για άλλη μέρα καθώς δεν φαίνεται να είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Λέων

Λέων, ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο δεν σου επιτρέπουν να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Όλα εξαρτώνται από τη δική σου ψυχολογία και πώς θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις για να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω παλαιότερες καταστάσεις.

Παρθένος

Παρθένε, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και δημιουργείται το κατάλληλο περιβάλλον για να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου.

Ζυγός

Ζυγέ, κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να προκύψουν καθώς δεν φαίνεται να μπορείς να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις καταστάσεις. Ίσως η προσωπική σου συμπεριφορά να είναι αυτή που οδηγεί τα πράγματα στα άκρα και να προκαλεί εντάσεις που είναι στην πραγματικότητα αχρείαστες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η ψυχολογία σου είναι στα ύψη, όμως καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός μετά το μεσημέρι καθώς οι εμμονές και η νευρικότητα μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στο περιβάλλον που κινείσαι.

Τοξότης

Τοξότη, η καχυποψία μπορεί να κυριαρχήσει σήμερα και να μην σου επιτρέψει να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς η εσωστρέφεια και ο εκνευρισμός μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου μπορεί να προκύψουν λόγω της περίεργης διάθεσης που σε διακατέχει. Δεν θα είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ένταση που νιώθεις μέσα σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα και πιθανές υποχρεώσεις που έχεις επωμιστεί φαίνεται να μην σου επιτρέπουν να διαχειριστείς με ηρεμία τα πράγματα. Φρόντισε να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να εκτονώσεις τον εκνευρισμό.

Ιχθύες

Ιχθύες, η παιδικότητα που σε διακατέχει είναι αυτή που σε βοηθά να πάρεις ανάσες. Δείξε προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς φαίνεται να χάνεις την καλή σου διάθεση και να οδηγείσαι σε αντιπαραθέσεις χωρίς κανένα νόημα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.