ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Μαΐου;

Κριός

Το κέφι σου έχει αυξηθεί και δύσκολα θα χάσεις την καλή σου διάθεση. Δώσε λίγη προσοχή στο ταίρι σου αλλά χωρίς υπερβολές. Κράτα χαμηλό προφίλ στη δουλειά.

Ταύρος

Νιώθεις ασφάλεια μόνο όταν τα οικονομικά σου είναι σταθερά. Τα σχέδιά σου θα σε οδηγήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Ώρα για ριζικές αλλαγές στα ερωτικά σου.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, παίρνεις τα πάνω σου επικοινωνιακά και εξελίσσεις όλες τις σημαντικές σου σχέσεις. Μείνε μακριά από εντάσεις στη δουλειά.

Καρκίνος

Απομονώνεσαι και βρίσκεις διέξοδο στην τέχνη και τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Βρες μία μέση λύση στη σχέση σου και μην τα θες όλα δικά σου.

Λέων

Έρχεσαι ακόμα πιο κοντά με τους φίλους και τον σύντροφό σου και κάνεις ξεκαθαρίσματα. Η δουλειά σε πιέζει αλλά εσύ δίνεις το 100% του εαυτού σου.

Παρθένος

Σε απασχολεί η κοινωνική καταξίωση και κάνεις εκεί focus. Θα το πετύχεις μέσα από σκληρή δουλειά. Μην παθαίνεις εμμονή με τις λεπτομέρειες στη σχέση σου.

Ζυγός

Βγαίνει το φλερτ από μέσα σου και χάνεις το μυαλό σου. Μην ξεχνάς τις υποχρεώσεις σου. Ούτως ή άλλως, μία νέα γνωριμία έρχεται για να μείνει.

Σκορπιός

Μπαίνεις σε ένα mood παρατήρησης και δεν έχεις διάθεση συμμετοχής σε όσα συμβαίνουν γύρω σου. Αφέσου στον έρωτα και μην τον χάσεις εξαιτίας των φόβων σου.

Τοξότης

Επικοινωνείς πολύ καλά με τους άλλους και δείχνεις απέραντη κατανόηση, ειδικά απέναντι στο ταίρι σου. Τώρα βάζεις τα θεμέλια για σταθερές επαγγελματικές συνεργασίες.

Αιγόκερως

Τακτοποιείς τις υποχρεώσεις που σου προκαλούν άγχος και δίνεις χρόνο στη σχέση σου περνώντας στιγμές πάθους. Σιγά σιγά, βρίσκεις και την αισιοδοξία σου στη δουλειά.

Υδροχόος

Ξαναβρίσκεις την παιδικότητά σου και φτιάχνεις και τη διάθεση των άλλων. Νιώθεις την ανάγκη για σταθερότητα στα ερωτικά σου και θα το πετύχεις.

Ιχθύς

Λύνεις προβλήματα και παρεξηγήσεις με την οικογένειά σου μέσα από διάλογο. Η σχέση σου πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και το ίδιο συμβαίνει και με τη δουλειά.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις