ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Αυγούστου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σταθερές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη σου να βρεθείς με κοντινά πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να δρομολογήσεις με ιδανικό τρόπο εξέλιξης σε σχέση με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να αντιληφθείς ρεαλιστικά τι είναι αυτό που σε πονάει από το παρελθόν προσπαθώντας να δώσεις λύσεις που θα σε ανακουφίσουν. Το απόγευμα περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο περιβάλλον που κινείσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα σκεπτόμενος αυτά που ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σού δίνει την ευκαιρία να αναδειχθείς στο επαγγελματικό περιβάλλον από αξιολογείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθειά σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και αφήνεις πίσω επαγγελματικές υποχρεώσεις στρέφοντας την προσοχή σου στους φίλους.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί ένα σταθερό πλαίσιο στην προσωπική σου ζωή που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δημιουργεί μία σταθερή βάση συναισθηματικής φύσεως που σε ανακουφίζει από ανασφάλειες και φόβος. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ενισχύει την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να σταθεροποιηθείς στο εργασιακό περιβάλλον χωρίς να έχεις άγχη. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και αφήνεσαι να διασκεδάσεις καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σε βοηθά να δείξεις με σταθερότητα και ωριμότητα τα συναισθήματα του στο ταίρι σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σε απασχολούν.

 Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σού δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου, ήρθε η ώρα για διασκέδαση.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και το τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σε βοηθά να επικοινωνήσεις στους γύρω σου με ωριμότητα και σύνεση μελλοντικά σχέδια που έχεις. Το απόγευμα περνάει στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου στην οικογένεια καθώς επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις