ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Μαρτίου;

Κριός

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς την καχυποψία και την ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλώσεις για να μην υπάρξουν αδικίες και συγκρούσεις με τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να ισορροπήσεις με τα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου, όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Το άγχος μπορεί να κυριαρχήσει γι’ αυτό θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα. Διαφορετικά οι συγκρούσεις και οι αντιπαραθέσεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στον συναδελφικό περίγυρό σου.

Καρκίνος

Έρχονται νέες γνωριμίες που θα γεννήσουν μοναδικά συναισθήματα και να δημιουργήσουν συνθήκες για μία νέα σημαντική σχέση στη ζωή σου. Προσοχή στην ένταση που θα επηρεάσει την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Λέων

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με έξυπνο τρόπο και ακούγοντας το ένστικτό σου.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου σε ό,τι αφορά σην επικοινωνία καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ζυγός

Το απόγευμα η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια ξαφνικά ζητήματα που θα απασχολήσουν τη σχέση σου και μπορεί να πυροδοτήσουν συγκρούσεις με το ταίρι μου.

Σκορπιός

Σήμερα η συγκρουσιακή διάθεση δεν βοηθά να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση γι’ αυτό φρόντισε να αφήσεις στον εγωισμό και την υπερένταση στην άκρη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες έρχονται αιφνιδιαστικά.

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε καταστάσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν και μπορεί να σε επηρεάζουν σημαντικά σε ψυχολογικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά με φιλικά πρόσωπα που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να λειτουργήσετε σαν ομάδα σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και βλέπεις τις υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο να αυξάνονται γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να αγχωθείς προσπαθώντας να είσαι άψογη σε ό,τι έχεις αναλάβει.

Ιχθύς

Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα έρχονται ξαφνικά για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις χαράς και αισιοδοξίας στη ζωή σου.

 

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις