ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα,11 Ιουλίου;

Κριός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ναι μεν εκδηλώνεις τις ανάγκες σου, αλλά πρέπει να το κάνεις προσεκτικά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Πάρε πρωτοβουλίες στη δουλειά.

Ταύρος

Κλείνεσαι στις σκέψεις σου και νιώθεις ένταση. Μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί ξέρουμε πού θα οδηγήσουν. Επικεντρώσου σε καθημερινές υποχρεώσεις για να πιαστείς από κάπου.

Δίδυμοι

Απόλαυσε φιλικές συζητήσεις και εξόδους και ίσως εκεί γνωρίσεις τον καλοκαιρινό σου έρωτα. Μόνο με ομαδικότητα θα πας μπροστά στη δουλειά.

Καρκίνος

Η δουλειά γίνεται πιο απαιτητική και σου προκαλεί άγχος και νεύρα. Μην χαλάσεις το Σαββατοκύριακό σου. Από Δευτέρα βλέπουμε.

Λέων

Έχεις πάρει τα πάνω σου και έχεις όρεξη να βγεις και να πετύχεις κάθε στόχο. Φρόντισε να περάσεις καλά με τη σχέση σου και να είσαι τυπική σε ό,τι αναλαμβάνεις.

Παρθένος

Πολλά προβλήματα προκύπτουν εξαιτίας της δικής σου έντασης. Σε απασχολούν οικονομικά και κληρονομικά θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα.

Ζυγός

Αναζητάς την ισορροπία στις σχέσεις. Κάνε την αρχή με τα προσωπικά και πέραν ένα όμορφο διήμερα, μακριά από άγχος και δουλειά.

Σκορπιός

Ασκείς έντονη κριτική στο ταίρι σου και αυτό θα τον απομακρύνει. Από το απόγευμα και μετά, δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις σωστά. Και στη δουλειά και με φίλους.

Τοξότης

Δημιούργησε ένα ρομαντικό σκηνικό για δύο και μην τσακωθείς για ασήμαντη αφορμή. Τώρα είναι ευκαιρία να προχωρήσεις επαγγελματικά, με τον τρόπο που θες εσύ.

Αιγόκερως

Μία αρκετά ερωτική μέρα η σημερινή, χωρίς άγχος και εντάσεις. Κλείσε συμφωνίες που αφορούν ακίνητη περιουσία.

Υδροχόος

Θα βρεθείς με φίλους αλλά η επικριτική σου διάθεση θα χαλάσει το κλίμα. Δημιουργείς εμπόδια σε πιθανές ερωτικές γνωριμίες.

Ιχθύς

Δεν είναι καλή μέρα για κοινωνικότητες. Γίνεσαι απότομη και με το ταίρι σου και δημιουργείται κακό κλίμα.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις