ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα,11 Ιουνίου;

Κριός

Μην δίνεις υποσχέσεις και μην πιστεύεις ό,τι σου τάζουν γιατί δεν σημαίνει ότι θα γίνει και έτσι. Κακή μέρα για να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου.

Ταύρος

Δημιουργούνται παρεξηγήσεις για΄τι δεν μπορείς να λειτουργήσεις με τη λογική σου. Άσε τις συζητήσεις και απλά αφέσου στο πάθος σήμερα.

Δίδυμοι

Δεν ξέρεις τι θέλεις και αυτό δημιουργεί προβλήματα στη σχέση. Το ίδιο και στα επαγγελματικά, όπου δείχνεις μπερδεμένη και βλέπεις τα πράγματα καλύτερα από ό,τι είναι.

Καρκίνος

Οι τέχνες θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις και να νιώσεις μεγαλύτερη αισιοδοξία. Σου λείπει η συγκέντρωση στη δουλειά και κάνεις λάθη.

Λέων

Μία νέα γνωριμία σε ενθουσιάζει αλλά κράτα μικρό καλάθι στην αρχή. Μην πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σήμερα γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Παρθένος

Άκου το ένστικτό σου και μην λειτουργείς παρορμητικά. Σε απασχολεί πολύ η εικόνα σου και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση.

Ζυγός

Άσε στην άκρη τις εντάσεις και μην φορτώνει το μυαλό σου. Πέρνα μία ήρεμη μέρα με τον σύντροφό σου ή με καλούς φίλους. Δείξε συνέπεια στις καθημερινές υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η διαίσθηση ξέρει καλύτερα από εσένα γι αυτό μην την αγνοείς. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν οικονομικά.

Τοξότης

Μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου. Προσοχή στη δουλειά γιατί δεν μπορείς να σκεφτείς αντικειμενικά.

Αιγόκερως

Εμπόδια και μπερδέματα στην καθημερινότητα που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς. Πρέπει να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα στη σχέση, αλλά όχι σήμερα.

Υδροχόος

Φτιάξε μία όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου και μην κάνεις συζητήσεις που θα πυροδοτήσουν εντάσεις.

Ιχθύς

Υπάρχει μία ένταση σε οικογενειακά θέματα και δυσκολεύεσαι να δεις τα πράγματα με ρεαλισμό. Μην πάρεις αποφάσεις σήμερα στα επαγγελματικά γιατί μάλλον θα είναι λανθασμένες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις