ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Μαΐου;

Κριός

Μην γίνεσαι επιθετική χωρίς λόγο με τους άλλους. Το μόνο που θα πετύχεις είναι διαμάχες και παρεξηγήσεις. Και στο σπίτι, αλλά και στη δουλειά.

Ταύρος

Ρίχνεις το φταίξιμο στο ταίρι σου και δεν παίρνεις τη δική σου ευθύνη. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου, γιατί προβλέπεται μάχη.

Δίδυμοι

Νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν και αυτό οδηγεί σε τεράστιο εκνευρισμό. Δεν είναι καλή μέρα για να βρεις λύσεις σε οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Έχεις έντονο άγχος και νιώθεις καχύποπτα απέναντι σε καλούς φίλους. Λειτούργησε πιο ψύχραιμα στη δουλειά και μην προκαλείς κόντρες.

Λέων

Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για ξεκάθαρες κουβέντες. Ακόμα και στο φλερτ, υπάρχει ένταση και απομακρύνεις κάθε πιθανό υποψήφιο με τη συμπεριφορά σου.

Παρθένος

Διάχυτη η νευρικότητα και βραχυκυκλώνει η επικοινωνία με το ταίρι σου. Μην κάνεις μεγάλες κινήσεις σήμερα στη δουλειά.

Ζυγός

Έχεις τον συνδυασμό καχυποψίας και ζήλιας. Το μόνο που θα πετύχεις είναι προστριβές και εντάσεις παντού. Μπες λίγο και στη θέση των άλλων.

Σκορπιός

Η συμπεριφορά σου είναι τρομερά απότομη και δεν δείχνεις διάθεση για συνεννόηση. Αν δεν θέλεις να φτάσεις σε αδιέξοδο, άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι.

Τοξότης

Δείξε υπομονή και μην κρίνεις αυτά που δεν σου αρέσουν. Χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να βρεις πιο δημιουργικούς τρόπους εκτόνωσης.

Αιγόκερως

Φέρεσαι με σκληρότητα και δεν επιτρέπεις καμία ήρεμη επικοινωνία. Αν χειριστείς σωστά τα επαγγελματικά, θα δεις την καριέρα σου να απογειώνεται.

Υδροχόος

Εκνευρίζεσαι με την οικογένειά σου και ξεσπάς στο ταίρι σου. Μην επιβάλλεις τη γνώμη σου στους συνεργάτες σου. Πρώτα άκουσε, και μετά μίλα.

Ιχθύς

Η διάθεσή σου είναι κυκλοθυμική σήμερα και δεν είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά. Θα υπάρξουν εμπόδια σε εμπορικές συμφωνίες.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις