ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 11 Μαρτίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Να θυμάσαι πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές για αυτό και προσπάθησε να ισορροπήσεις.

Ταύρος

Προσοχή στο άγχος γιατί μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές και τελικά σε ένταση με πρόσωπα που δεν φταίνε σε τίποτα. Μην τσακώνεσαι, αυτό είναι το κλειδί της ημέρας.

Δίδυμοι

Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου και θα προκαλέσουν εντάσεις στη σχέση σου. Έρχονται ανασφάλειες και απωθημένα στην επιφάνεια και το πιθανότερο είναι να χαλάσουν τη διάθεση σου.

Καρκίνος

Αυτό που θέλεις είναι να καθίσεις στον καναπέ με την κολλητή σου και να μιλήσετε για 89 ώρες. Έχεις ανάγκη να νιώσεις ζεστασιά και θέλεις σε έναν άνθρωπο δικό σου να πεις όσα σε προβληματίζουν.

Λέων

Προσοχή σε πιθανές φήμες και σχόλια που τελικά δεν θα είναι αληθή και μπορεί να σε εκθέσουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Αιγόκερω χαλάει τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα της καθημερινότητας που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου.

Παρθένος

Να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Πιθανό είναι να υπάρξουν έξοδα που καλείσαι να διαχειριστείς με προσοχή ή να ασχοληθείς με λογαριασμούς που εκκρεμούν.

Ζυγός

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου τόσο στα πρόσωπα που συνεργάζεσαι όσο και σε ό,τι αφορά στη σχέση σου. Καιρός να ανοιχτείς.

Σκορπιός

Έχεις την ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου. Να μάθεις από τα λάθη που έγιναν παλιά και να μην τα επαναλάβεις ξανά.

Τοξότης

Το τετράγωνό της Σελήνης με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικές διαφωνίες με φιλικά πρόσωπα που καλό είναι να διευθετήσεις άμεσα. Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο.

Αιγόκερως

Σημαντικό είναι να μην επιτρέψεις στην ένταση να οδηγήσει σε κόντρες με τους ανωτέρούς σου που δεν θα σε βοηθήσουν σε τίποτα. Ό,τι έχεις να πεις να το πεις με ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση.

Υδροχόος

Οι προσκλήσεις από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να είναι πολλές και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Αρκεί να μην πιάσετε τα κληρονομικά.

Ιχθύς

Το πάθος στη σχέση σου είναι στα ύψη καθώς θέλεις να εκφράζεις στο ταίρι σου την αγάπη σου όλο και πιο έντονα. Προσοχή στη ζήλια που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στη σχέση.

Ζώδια σήμερα: Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις