ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Δεκεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Εκείνος ο λογαριασμός που είναι κολλημένος πάνω στο ψυγείο, πρέπει να κατέβει.

Ταύρος

Τι σε απασχολεί σήμερα; Να περάσεις καλά με το ταίρι σου ή τους φίλους σου ή όλα τα παραπάνω. Το ζητούμενό σου τον μήνα Δεκέμβριο είναι να νιώσεις ασφάλεια κι επομένως να αφεθείς. Πόσο ακόμα θα κρατιέσαι;

Δίδυμοι

Έντονη είναι η εσωστρέφεια που σε διακατέχει γράφαμε εχθές και θα το γράψουμε και σήμερα γιατί είσαι μία από τα ίδια. Ολόκληρη η εβδομάδα έτσι θα σε πάει. Έντονη είναι η εσωστρέφεια που σε διακατέχει (είπαμε θα το ξαναγράψουμε).

Καρκίνος

Η Σελήνη αργά το βράδυ περνάει στους Διδύμους και μπαίνεις σε μία διαδικασία απομάκρυνσης από όλους και όλα καθώς αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Θα τον θυμηθείς τον πρώην θες, δεν θες.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ακόμα και αλλαγή δουλειάς υπάρχει στον ορίζοντα. Πριν δώσεις απάντηση, σκέψου σφαιρικά.

Παρθένος

Ένα έντονο άγχος σε ταλαιπωρεί εδώ και αρκετές ημέρες. Εκεί γύρω στην Πέμπτη θα κορυφωθεί για αυτό κι εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμη να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να πονέσουν. Είπε κανένας πως ο χωρισμός είναι εύκολη υπόθεση; Εμείς πάντως δεν είπαμε κουβέντα.

Ζυγός

Είσαι η χαρά της παρέας και πρωταγωνιστής με το χιούμορ και την αισιοδοξία σου. Αυτό δεν πρέπει να τα ξεχνάς, ακόμα κι αν έρχονται στιγμές έντονης αυτοαμφισβήτησης. Κάποια ζητήματα οικονομικής φύσης ζητούν άμεση τακτοποίηση.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και μπορείς να δρομολογήσεις ζητήματα που απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξομαλύνεις τις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκύψει. Μίλα χρυσό μου. Πες τα.

Τοξότης

Φρόντισε να περιορίσεις γκρίνια και την επικριτική διάθεση που μπορεί να έχεις σήμερα γιατί είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις. Αν σου χαλάσουν τα σχέδια εξόδου τελευταία στιγμή, μην φέρεις τα πάνω κάτω. Δες το ως μία ευκαιρία να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς.

Αιγόκερως

Προσοχή γιατί ο εγωισμός μπορεί να σε εγκλωβίσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν. Ακούς Αιγόκερε; Άσε στην άκρη εγωισμούς και πείσματα. Βάλε και λίγο νερό στο κρασί σου, καλό κάνει, κακό δεν κάνει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μείνεις ήρεμη.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Ταύρο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σου δίνουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές συμφωνίες.

Ιχθύς

Έρχεσαι πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ζεστασιά τρυφερότητα και ασφάλεια που μόνο το οικείο περιβάλλον μπορεί να σου δώσει.

Δες εδώ την αναλυτική πρόβλεψη